The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίλεστρεμ εναντίον Βίκινγκ: προγνωστικά για στοίχημα

Лиллестрем-Викинг-10.07

Πρωτάθλημα Νορβηγίας

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022, 7:00 μ.μ.

Όροσεν Στάντιον

Στις 10 Ιουλίου θα παίξουν τον αγώνα τους οι Λίλεστρεμ και Βίκινγκ στο πλαίσιο του νορβηγικού πρωταθλήματος. Η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.

Τα «καναρίνια» προσπαθούν να παραμείνουν στην κορυφή

Η αρχή της σεζόν φαίνεται πολλά υποσχόμενη για τα «καναρίνια», ο σύλλογος οδηγεί το πρωτάθλημα μετά από 13 γύρους, τρεις βαθμούς μπροστά από τον πλησιέστερο διώκτη. Στον τελευταίο γύρο, η Λίλεστρομ σημείωσε εκτός έδρας νίκη επί της απελπιστικού φαβορί Κρίστιανσουντ – 3:1. Τα «καναρίνια» δεν ευχαριστούν τους οπαδούς τους με υψηλά αποτελέσματα εδώ και πολύ καιρό, την τελευταία φορά ο σύλλογος κατέκτησε το πρωτάθλημα το 1989, γενικώς το έκανε μόνο πέντε φορές.

Η Βίκινγκ βρίσκεται σε σαφή παρακμή

Αν και η Βίκινγκ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τοπικό μεγαλείο, το κλαμπ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στη χώρα. Η ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, 8 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο, ενώ οι περισσότεροι αγωνιζόμενοι έπαιξαν λιγότερους αγώνες. Στον τελευταίο γύρο, η Βίκινγκ σημείωσε εντός έδρας ισοπαλία με τη Ρόζενμποργκ – 1:1. Η ομάδα γνωρίζει εμφανή πτώση, καθώς δεν έχει κερδίσει σε έξι σερί αναμετρήσεις (3 ήττες και 3 ισοπαλίες). Τέσσερις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη για διάφορους λόγους.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν η Βίκινγκ νίκησε με σιγουριά τον αντίπαλο δύο φορές – 3:1 εκτός έδρας και 5:1 εντός έδρας. Η Λίλεστρομ δεν έχει κερδίσει σε ματς για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Κρίνοντας από τις αποδόσεις, οι φορείς στοιχημάτων περιμένουν να δουν έναν απρόβλεπτο αγώνα. Οι γηπεδούχοι θεωρούνται μικρά φαβορί, αν και παίζουν εντός έδρας, όντας οι σημερινοί ηγέτες του πρωταθλήματος. Η Βίκινγκ σίγουρα θα προσπαθήσει να σπάσει τη σειρά χωρίς νίκες, αλλά θα είναι δύσκολο να το κάνει απέναντι στον ηγέτη. Θεωρούμε ότι το στοίχημα στο over 2,5 γκολ θα λειτουργήσει καλά εδώ (απόδοση 1,74).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *