The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-Тоттенхэм-07.05_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 7 Μαΐου 2022, 9:45 μ.μ.

Άνφιλντ

Ο τριακοστός έκτος γύρος της Premier League θα μας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα μάχη ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ.

Λίβερπουλ

Με 82 βαθμούς στο ενεργητικό της και εντυπωσιακή διαφορά τερμάτων 86:22, η Λίβερπουλ βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μόλις ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο. Αξιοσημείωτο είναι ότι στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις οι Μερσεϊσάιντερς σημείωσαν ισόπαλοι 2:2 με τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ νίκησαν επίσης τη Γουότφορντ 2:0, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4:0, την Έβερτον 2:0 και τη Νιούκαστλ με 1:0.

Τότεναμ

Η Τότεναμ διεκδικεί να τερματίσει στη ζώνη του Champions League και πλέον είναι πέμπτη με 61 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 59:39. Την παραμονή οι «Σπερς» νίκησαν με σιγουριά τη Λέστερ (3:1), έχοντας προηγουμένως ηττηθεί από την Μπράιτον (0:1), αλλά παίζοντας ισοπαλία με την Μπρέντφορντ (0:0). Τις πρώτες μέρες του Απριλίου οι παίκτες του Κόντε νίκησαν τη Νιούκαστλ με 5:1 και την Άστον Βίλα 4:0.

Πρόβλεψη

Τα προφανή φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι οι γηπεδούχοι, που έχουν κερδίσει σπουδαία κίνηση και δεν πρόκειται να σταματήσουν στην κούρσα για το τίτλο του πρωταθλήματος. Αν και πιστεύω ότι η Τότεναμ με το ίδιο κίνητρο θα επιβάλει ανταγωνισμό στον αντίπαλο και δεν θα χάσει από αυτόν με μεγάλο σκορ. . Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λίβερπουλ με 1-2 γκολ με απόδοση 2,05.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *