The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-Тоттенхэм-16.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λίβερπουλ. Στάδιο Άνφιλντ

Στον δέκατο τρίτο γύρο της Premier League θα συναντηθούν οι ηγέτες του τουρνουά Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Λίβερπουλ

Τον περασμένο μήνα η Λίβερπουλ εντός έδρας χωρίς προβλήματα νίκησε την Λέστερ 3:0 και την Γούλβερχαμπτον 4:0, αλλά εκτός έδρας σημειώθηκαν ισοπαλίες με τη Μάντσεστερ Σίτι, την Μπράιτον και τη Φούλαμ με το ίδιο σκορ 1:1. Μέχρι στιγμής οι «κόκκινοι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 25 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 27:18.

Τότεναμ

Η Τότεναμ κέρδισε τους ίδιους 25 βαθμούς στο ενεργητικό, αλλά λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων 24:10, βρίσκεται στην πρώτη θέση. Στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις οι Σπερς νίκησαν την Γουέστ Μπρόμιτς (1-0), τη Μάντσεστερ Σίτι (2-0) και την Άρσεναλ (2-0), καθώς σημείωσαν ισοπαλίες 0-0 με την Τσέλσι και 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες αξίζουν η μία την άλλη, μόνο την τελευταία δεκαετία η Τότεναμ κέρδισε στο Άνφιλντ μόνο μία φορά. Η πρόβλεψή μου είναι: είτε οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν με το ελάχιστο σκορ, είτε θα υπάρξει ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λίβερπουλ με ένα γκολ ή ισοπαλία με απόδοση 1,96.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *