The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Τότεναμ: Πρόβλεψη για τον αγώνα στις 27 Οκτωβρίου 2019

Liverpool-Tottenham-27.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άινφιλντ

Στις 27 Οκτωβρίου στις 6:30 μμ. θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του 10ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο Άινφιλντ (Λίβερπουλ).

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν θεωρείται ο βασικός υποψήφιος για το ποδοσφαιρικό στέμμα της Αγγλίας και για πολύ καιρό η ομάδα πήγαινε χωρίς λάθη καθόλου. Ωστόσο, στον τελευταίο γύρο, η ομάδα συναντήθηκε εκτός έδρας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και το παιχνίδι τελείωσε με ισοπαλία 1:1. Οι γηπεδούχοι πρώτοι άνοιξαν το σκορ, μετά απ’ αυτό υποχώρησαν στην άμυνα, οι παίκτες της Λίβερπουλ αναγκάστηκαν να αγωνιστούν για πολύ καιρό με τον αμυντικό τοίχο του αντιπάλου. Η τύχη χαμογέλασε στους «κόκκινους» μόνο στο 84ο λεπτό του αγώνα, ο Lallan σκόραρε γκολ. Η Λίβερπουλ συνεχίζει να οδηγεί στην Πρέμιερ Λιγκ, η ομάδα έχει 25 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 21:7. Οι παίκτες έπαιξαν τέλεια στο Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας νικήσει την Γκενκ με σκορ 4:1 στον τελευταίο γύρο.

Τότεναμ

Η Τότεναμ δεν προχωράει με τον καλύτερο τρόπο στη σεζόν, η ομάδα δεν μπορεί με τίποτε να μπει στις βέλτιστες συνθήκες της. Μια έκπληξη για την ομάδα ήταν η ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπάγερν Μονάχα 2:7, μετά την οποία οι «σπερς» έχασαν στο πρωτάθλημα από την Μπράιτον 0:3. Και ο τελευταίος αγώνας τους με την Γουότφορντ δεν είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος, ισοπαλία 1:1. Ο σύλλογος έχασε πρώτος στο τέρμα του γκολ και κατάφερε να αποκατασταθεί μόνο στο τέλος του αγώνα με την προσπάθεια του Alli. Η Τότεναμ καταλαμβάνει μόνο τη 7η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, έχοντας 12 βαθμούς στο ενεργητικό, με διαφορά τερμάτων 15:13. Οι «σπερς» διόρθωσαν ελαφρώς τη θέση τους στο Τσάμπιονς Λιγκ λίγο, νικώντας συντριπτικά τον Κόκκινο Αστέρα με σκορ 5:0 στον τελευταίο αγώνα.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ είναι τώρα ισχυρότερη από ποτέ, η ενδεκάδα του Κλοπ σημειώνει υψηλούς ρυθμούς και είναι έτοιμη για μάχη σε οποιοδήποτε τουρνουά. Η Τότεναμ προς το παρόν δεν εντυπωσιάζει, με εξαίρεση τον θρίαμβο στο τελευταίο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν υπάρχει τίποτα να καυχηθούν οι «σπερς». Ως εκ τούτου, οι «κόκκινοι» θα κερδίσουν στον αγώνα, οι οποίοι στο Άινφιλντ θα νικήσουν συντριπτικά τον αντίπαλο, επιβεβαιώνοντας την υψηλή θέση τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λίβερπουλ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *