The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Τσέλσι: προγνωστικά για στοίχημα

Ливерпуль-Челси-28.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας                      

Σάββατο, 28 Αύγουστος 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ

Στις 28 Αυγούστου η Λίβερπουλ και η Τσέλσι θα παίξουν τον αγώνα τους στην Πρέμιερ Λιγκ, η αφίσα μιλάει από μόνη της, μια τέτοια μάχη δεν μπορεί να χαθεί, οπότε ετοιμάσαμε την πρόβλεψή μας.

Οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ δεν συνάντησε καμία αντίσταση στα πρώτα ματς

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε τη σεζόν με δύο εύκολες νίκες, συνολικά 5-0. Το αποτέλεσμα είναι ευχάριστο, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές σε ποια μορφή είναι οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ. Οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ κέρδισαν τη Νόργουιτς  3:0 και την Μπέρνλέ¨ εντός έδρας 2:0, και οι δύο σύλλογοι σίγουρα θα πάρουν τις θέσεις τους στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας, και ίσως ακόμη και να παλέψουν για επιβίωση. Την περασμένη σεζόν οι «κόκκινοι» με δυσκολία μπήκαν στο top-4 της Πρέμιερ Λιγκ , αν και αρχικά είχαν το προβάδισμα, στη συνέχεια η ομάδα γνώρισε μια σοβαρή πτώση. Το παιχνίδι με την Τσέλσι πρέπει να δείξει την πραγματική δύναμη της Λίβερπουλ. Πιθανότατα, ο Fabinho θα χάσει τον επερχόμενο αγώνα για προσωπικούς λόγους.

Η Τσέλσι έχει μεγάλους στόχους για τη σεζόν

Νωρίτερα γράψαμε ότι αυτή τη σεζόν η Τσέλσι σκοπεύει να παλέψει για το πρωτάθλημα, αγόρασε ειδικά τον σούπερ φόρβαρντ Λουκάκου, ο οποίος σκόραρε στο πρώτο παιχνίδι. Οι «αριστοκράτες» ξεκίνησαν με δύο ντέρμπι του Λονδίνου, στην αρχή δεν παρατήρησαν καν την Κρίσταλ Πάλας – 3:0 και στη συνέχεια δεν άφησαν ευκαιρίες για την Άρσεναλ – 2:0. Θυμηθείτε επίσης το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ που η ομάδα κέρδισε, επικρατώντας της Βιγιαρεάλ στη διαδικασία των πέναλτι. Ο Τόμας Τούχελ είναι ένας πραγματικός ήρωας για τους Μπλε, ο προπονητής μπήκε στα μέσα της περασμένης σεζόν, ανέβασε τον σύλλογο στην κορυφή-4 της Πρέμιερ Λιγκ και κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Τσέλσι έχει βελτιωθεί στην άμυνα, η ομάδα φαίνεται ενδιαφέρουσα και στην επίθεση. Λόγω ασθένειας, οι Loftus-Chik και Pulisic δεν θα παίξουν.

Προσωπικές συναντήσεις

Φυσικά, οι σύλλογοι έχουν μακρά ιστορία προσωπικών αναμετρήσεων, οπότε παίζουν με διάφορους βαθμούς επιτυχίας. Οι ομάδες αντάλλαξαν εκτός έδρας νίκες την περασμένη σεζόν, με τη Λίβερπουλ να κερδίζει 2-0 και την Τσέλσι 1-0.

Πρόβλεψη

Θα συναντηθούν δύο κορυφαίοι σύλλογοι που δεν έχουν χάσει βαθμούς και μάλιστα έχουν την ίδια διαφορά τερμάτων. Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε τις ομάδες τώρα, αφού δεν έδειξαν καν το μέγιστο στις προηγούμενες συναντήσεις. Για τη Λίβερπουλ, ο παράγοντας εντός έδρας είναι πολύ σημαντικός, το γεμάτο Άνφιλντ θα είναι η έμπνευση για την γηπεδούχο ομάδα. Στοίχημα στη νίκη των γηπεδούχων με μηδενικό χάντικαπ φαίνεται αρκετά αποδεκτό (απόδοση 1,87).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *