The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Σουόνσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool-Swansea-26.12 (1)

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Λίβερπουλ την Τρίτη θα παίξει με την Σουάνσι Σίτι στον 20ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των “κόκκινων”, οι οποίοι έπαιξαν ένα πολύ καλό αγώνα εναντίον της Άρσεναλ, αλλά δεν μπόρεσαν να νικήσουν τους “κανονιέρηδες”. Με τη σειρά της η Σουόνσι απέλυσε τον Clement και ήδη έπαιξε έναν αγώνα χωρίς αυτόν τον τεχνικό, ο οποίος τελείωσε σχετικά καλά, δεδομένων των εξελίξεων στο παιχνίδι.

Χωρίς ήττες

Η Λίβερπουλ στους τελευταίους πέντε αγώνες έχει σημειώσει τρεις ισοπαλίες με την Άρσεναλ, την Γουέστ Μπρομ, την Έβερτον, και μια νίκη επί του Σπάρτακ και του Μπόρνμουθ. Αν η Λίβερπουλ κερδίζει, το κάνει συντριπτικά, οπότε αν ποντάρετε στη νίκη των “κόκκινων”, είναι καλύτερα μέσα από τον χάντικαπ μείον. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ κατέκτησε την τέταρτη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 35 βαθμοί, τέσσερις μονάδες πίσω από την Τσέλσι και το TOP-3.

Αουτσάιντερ

Η Σουόνσι δεν μπορεί να ξεφύγει από την τελευταία θέση στην βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, στο ενεργητικό τους οι «κύκνοι» έχουν 13 βαθμούς, η διαφορά από την Γουέστ Χαμ και τη σωτήρια 17η θέση είναι τέσσερις μονάδες. Στην τελευταία περιοδεία της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Σουόνσι φιλοξένησε εντός έδρας της την Κρίσταλ Πάλας, η οποία μπορεί να ονομαστεί ανταγωνιστής της Σουόνσι. Εκτός έδρας οι “κύκνοι” έπαιξαν 9 αγώνες, στους οποίους σημείωσαν + 1 =2 -6, η διαφορά τερμάτων είναι 5:11, αυτό είναι η χειρότερη στατιστική εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ στο Άνφιλντ έπαιξε εννέα παιχνίδια, στα οποία καταγράφηκαν τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες, η στατιστική δεν είναι άσχημη, αλλά για την ομάδα που αγωνίζεται για την κορυφή-4, δεν είναι ιδανική. Η Σουόνσι είναι η πιο αδύναμη ομάδα εκτός έδρας παιχνιδιού στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα για το φαβορί είναι προφανές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *