The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Σαουθάμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool-Southampton-22.09

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Όχι πολύ καιρό πριν η Σαουθάμπτον για τη Λίβερπουλ ήταν σχεδόν ο πιο δύσκολος αντίπαλος στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αλλά την περασμένη σεζόν ο Κλοπ κατάφερε να «βγάλει» την κατάρα. Η ομάδα του δύο φορές, εντός και εκτός έδρας, νίκησε τους «αγίους» στεγνά 3:0 και 2:0, από την επερχόμενη συνάντηση, επίσης, αξίζει να περιμένουμε κάτι τέτοιο, ακόμη και παρά το γεγονός ότι οι «κόκκινοι» στα μεσοβδόμαδα έπαιξαν πολύ δύσκολο αγώνα στο Champions League εναντίον της ΠΣΖ.

Χαρακτήρας της Λίβερπουλ

Φυσικά, η μονομαχία της Λίβερπουλ με την πρωταθλήτριας της Γαλλίας στο «Άνφιλντ» ήταν ο πιο θεαματικός αγώνας του πρώτου γύρου του Champions League. Ο αγώνας έληξε με σκορ 3:2 υπέρ των γηπεδούχων, και το καθοριστικό στόχο σκόραρε ο Φιρμίνο, ο οποίος βγήκε αλλαγή στο συμπληρωμένο από το διαιτητή χρόνο. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 15 βαθμούς στο ενεργητικό, χάνει από τη Τσέλσι μόνο σε δευτερεύοντες δείκτες.

Απόκτησαν φόρμα

Η Σαουθάμπτον έχει συνέλθει λίγο μετά από αδύναμο ξεκίνημα. Στα τελευταία τρία παιχνίδια οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχασαν ποτέ, σημειώνοντας δύο νίκες και μια ισοπαλία. Οι νίκες καταγράφηκαν επί της Μπράιτον στο Λιγκ Καπ και Κρίσταλ Πάλας στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Ισοπαλία πάλι με την Μπράιτον, αλλά στον εντός έδρας αγώνα στο αγγλικό πρωτάθλημα. Στην κατάταξη η ομάδα του Hughes είναι στη 13η θέση με 5 βαθμούς στο ενεργητικό.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ είναι καλή, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, η νίκη επί ΠΣΖ μόνο θα προσθέσει τη δύναμη και την εμπιστοσύνη στους γηπεδούχους. Η Σαουθάμπτον είναι ένα κεφάλι πιο αδύναμη από τους «κόκκινους», αν οι «άγιοι» θα καταφέρουν να χάσουν ελάχιστα, αυτό μόνο μπορεί ήδη να θεωρηθεί επιτυχία για τους νότιους. Σε αυτό το ζεύγους το στοίχημα στους γηπεδούχους φαίνεται ωραία επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *