The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Σαουθάμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-Наполи-01.11

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022, 5:00 μ.μ.
Άνφιλντ

Το Σάββατο, επιτέλους, η Λίβερπουλ θα παίξει τον τελευταίο της αγώνα στο αρχικό τμήμα της σεζόν, τόσο δύσκολης και αμφιλεγόμενης. Έρχεται ένας σύλλογος στο Άνφιλντ, που επίσης απέτυχε το φθινόπωρο – η Σαουθάμπτον. Ποιος θα μπορέσει τελικά να ευχαριστήσει τους οπαδούς βάζοντας μια θετική «τελευταία λέξη» πριν από μια μεγάλη παύση; Ο ιστότοπος δημοσίευσε την πρόβλεψη του συγγραφέα για έναν σημαντικό αγώνα στις 12 Νοεμβρίου 2022.
Η Λίβερπουλ πιστεύει ολοένα και περισσότερο ότι μπορεί να «τραβήξει» τη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ
Η Λίβερπουλ εξακολουθεί να είναι αρκετά επικίνδυνη. Εδώ μπορούμε να θυμίσουμε το γεγονός ότι η σεζόν ξεκίνησε ουσιαστικά επιτυχώς, με μια νίκη στο Αγγλικό Σούπερ Καπ. Και 5 νίκες στη φάση των ομίλων του Champions League. Και στην εγχώρια αρένα σημείωσε τόσο εντυπωσιακές επιτυχίες όπως το 9-0 με την Μπόρνμουθ ή μια άλλη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά σε γενικές γραμμές, τα αποτελέσματα είναι τέτοια που ο Κλοπ αναγκάστηκε πρώτα να δηλώσει ότι δεν υπήρχε πιθανότητα κατάκτησης τίτλου και στα τέλη Οκτωβρίου εξέφρασε ακόμη και αμφιβολίες για το αν θα μπορούσε να τερματίσει στην κορυφαία τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ. Από αυτή την άποψη, η νίκη επί της Τότεναμ στον τελευταίο γύρο σε βάρος του διπλού του Σαλάχ είναι σχεδόν ανεκτίμητη. Αλλά οι φήμες για την πώληση του συλλόγου μέχρι στιγμής προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα και δεν είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσουν να συντονιστούν στο παιχνίδι τώρα.
Η Σαουθάμπτον ανταγωνίζεται τους Κόκκινους για το «δικαίωμα» να είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση της σεζόν
Οι «Άγιοι» ήταν ο σύλλογος που θα εκπλήξει τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Εδώ είναι κι η εμφάνιση ενός νέου ιδιοκτήτη και ο Dragan Solak άρχισε να δείχνει ότι δεν φείδεται χρήματα για το νέο του τέκνο, αλλά ταυτόχρονα είναι έτοιμος να μην απαιτήσει άμεση επιτυχία, αλλά να αναπτύξει τα συνηθισμένα ατού του έργου. Επιπλέον, τον χειμώνα εμφανίστηκε ο Ankresen, ο οποίος έδειξε την ικανότητα να βρίσκει έξυπνους παίκτες για λίγα χρήματα. Παράλληλα, στο προπονητικό πόστο παρέμεινε ο Ραλφ Χάσενχουτλ, ο οποίος επί χρόνια έδειξε την ικανότητα να βγάζει τα μέγιστα από εξαιρετικά μέτριες ευκαιρίες. Όμως μετά από ένα αρκετά καλό ξεκίνημα (7 βαθμοί σε 5 ματς, συμπεριλαμβανομένης της νίκης επί της Τσέλσι), σημειώθηκαν 4 σερί ήττες. Μόλις τον Οκτώβριο κατάφεραν να ανεβάσουν ξανά ρυθμούς, σημείωσαν ισοπαλία με τη Γουέστ Χαμ ακόμη και με την Άρσεναλ και κέρδισαν την Μπόρνμουθ. Ακολούθησε όμως νέα ήττα 0:1 από την Κρίσταλ Πάλας. Και μετά το 1-4 με τη Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ εντός έδρας ο Αυστριακός τεχνικός παρόλα αυτά απολύθηκε.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Σαουθάμπτον έπαιζε καλά το 2016-2017. Στη συνέχεια όμως η Λίβερπουλ κυριαρχεί σχεδόν άνευ όρων. Οι Reds έχουν κερδίσει και τους 3 τελευταίους αγώνες τους.
Πρόβλεψη
Η Σαουθάμπτον είναι απίθανο να συμφωνήσει σε ανοιχτό ποδόσφαιρο, ενώ η Λίβερπουλ έχει πολλές απώλειες προσωπικού στην επίθεση. Περιμένουμε «under 3,5» (απόδοση 1,89).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *