The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Σαουθάμπτον: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool-Southampton-01.02b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άιφιλντ

Προτείνουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον, ο οποίος θα διεξαχθεί την 1η Φεβρουαρίου στο πλαίσιο του 25ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ. Οι αγώνες του Μέρσεϊσαϊντ έχουν μεγάλο ενδιαφέρον σε όλη την Ευρώπη, διότι όλοι ενδιαφέρονται για πόσο καιρό θα διαρκέσει η σειρά της ομάδας χωρίς ήττες.

Λίβερπουλ

Αυτή τη σεζόν η Λίβερπουλ φαίνεται να αγωνίζεται ήδη με τον εαυτό της, μετά τη νίκη επί της Γούεστ Χαμ στον εκτός έδρας αγώνα που έχει αναβληθεί – 2-0, το προβάδισμα των «κόκκινων» έχει φτάσει 19 βαθμούς. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολα να χάσουν έναν τόσο απίστευτο χάντικαπ, όλοι μιλάνε για διαφορετικά ρεκόρ που ο σύλλογος έσπασε ή μπορεί ακόμα να σπάσει. Βασικά, πολλοί ενδιαφέρονται για το αν η ομάδα θα είναι σε θέση να καλύψει όλη την απόσταση του τουρνουά χωρίς ήττα. Το ζήτημα της απόκτησης του τίτλου είναι μάλλον θέμα χρόνου, διότι ακόμη και αν υπάρξει μεγάλη πτώση, είναι δύσκολο να χάσουν ένα τέτοιο χάντικαπ. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα μπορεί να υπολογίζει το Mane Milner και μερικούς παίκτες που έχουν τραυματιστεί.

Σαουθάμπτον

Αυτή τη σεζόν για τη Σαουθάμπτον ξεκίνησε χωρίς πολύ ενθουσιασμό, ο σύλλογος βρισκόταν στο κάτω μέρος της κατάταξης, φαινόταν ότι η ομάδα θα αγωνίζεται όλη τ σεζόν για επιβίωση. Οι «άγιοι» αποφάσισαν να μην δοκιμάσουν την υπομονή των οπαδών τους και έβγαλαν μια εξαιρετική σειρά αγώνων, κερδίζοντας 5 αγώνες από τις 7, γεγονός που τους επέτρεψε να ανέβουν στην ένατη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ. Τώρα η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού έχει αυξηθεί έως 8 βαθμούς, πράγμα που τους επιτρέπει να νιώθουν ασφαλείς για κάποιο χρονικό διάστημα. Η Σαουθάμπτον συνεχίζει να αγωνίζεται στο Κύπελλο Αγγλίας, στους 32 οι «άγιοι» έπαιξαν ισοπαλία εντός έδρας με την Τότεναμ – 1:1, τώρα θα έπρεπε να υπάρχει επανάληψη στην έδρα των «σπερς». Η ομάδα θα φτάσει στο Λίβερπουλ σε καλή διάθεση και θα προσπαθήσει να σταματήσει τον ηγέτη.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις τελευταίες πέντε προσωπικές συναντήσεις οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ έχουν κέρδιζαν πάντα. Ο εκτός έδρας αγώνας του πρώτου γύρου κερδίστηκε από τους παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ, φυσικά, είναι ξεκάθαρο φαβορί, άλλωστε, η ομάδα είναι σε λαμπρή φόρμα και παίζει στην έδρα της στο Άινφιλντ. Η Σαουθάμπτον είναι σε θέση να δείξει αντάξια αντίσταση στον ηγέτη του πρωταθλήματος, οι «άγιοι» τον τελευταίο καιρό φαινόταν πολύ σοβαροί. Πιστεύουμε ότι οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ θα συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους, ποντάρουμε στη νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ -1.5. Ταυτόχρονα, δεν συνιστούμε να ποντάρετε μεγάλα ποσά, καθώς η Σαουθάμπτον είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *