The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool-Roma-24.04

Τσάμπιονς Λιγκ

Άνφιλντ Λίβερπουλ

Τρίτη,  24 Απριλίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός αγώνας του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Λίβερπουλ και Ρόμα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο “Άνφιλντ”, οι bookmakers βλέπουν στους μελλοντικούς φιλοξενούμενους το ξεκάθαρο φαβορί. Με την γραμμή πονταρίσματος είναι δύσκολο να μη συμφωνήσουμε, λόγω της εντός έδρας στατιστικής των «κόκκινων», αλλά δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί και η Ρόμα, η ομάδα του Di Francesco είναι σε καλή κατάσταση, κάτι που οι «λύκοι» έχουν αποδείξει για άλλη μια φορά με τη νίκη στη Σέριε Α’ Ιταλίας.

Δεν κράτησαν

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Λίβερπουλ έπαιξε στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας με την ομάδα Γουέστ Μπρομ. Στο 72ο λεπτό της συνάντησης οι “κόκκινοι” οδήγησαν στο σκορ 2:0, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν την υπεροχή, χάνοντας στο τέλος της συνάντησης από το Livermore και Rondon. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ εξακολουθεί να είναι στην τρίτη θέση, έχοντας στο ενεργητικό 71 βαθμούς, η διαφορά από τον πλησιέστερο διώκτη, τη Τότεναμ, είναι 3 βαθμούς.

Τρίτοι στην Ιταλία

Η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να κερδίσει στο εθνικό πρωτάθλημά της, ενώ η Ρόμα το κατάφερε. Το περασμένο Σάββατο οι «λύκοι» έπαιξαν εναντίον αουτσάιντερ της ιταλικής ελίτ, τη ΣΠΑΛ, οι Ρωμαίοι ήταν ισχυρότεροι από τον  αντίπαλο, νικώντας ον με σκορ 3:0. Στο Τσάμπιονς Λιγκ της τρέχουσας σεζόν η Ρόμα έπαιξε 5 αγώνες, στους οποίους σημείωσε μόνο μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Οι στατιστικές δεν είναι πολύ θετικές, κοιτάζοντας τες, η γραμμή πονταρίσματος φαίνεται λογική.

Πρόβλεψη

Για τη Λίβερπουλ η επερχόμενη συνάντηση θα είναι η 7η εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ, τέσσερις φορές οι “κόκκινοι” κέρδισαν με δύο ισοπαλίες. Μόνο στον αγώνα κατά της Σεβίλλης ο αντίπαλος ήταν ο πρώτος που άνοιξε το σκορ σε εκείνα τα παιχνίδια. Η Ρόμα στο επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ εκτός έδρας παίζει όχι με τον καλύτερο τρόπο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για το παιχνίδι είναι: Η Λίβερπουλ θα σκοράρει πρώτη στον αγώνα με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *