The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-РеалМадрид-14.04

Champions League – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ

Η Λίβερπουλ και η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξουν τον τελευταίο αγώνα στους προημιτελικούς του Champions League στο Άνφιλντ παράλληλα με τη συνάντηση μεταξύ Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Σίτι. Το 2019, οι τύποι του Κλοπ έκαναν καμ μπακ εδώ με τη Μπαρτσελόνα, την περασμένη άνοιξη έπαιξαν έναν ωραίο δεύτερο αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης (αν και στο τέλος έχασαν λόγω των λαθών του Adrian). Πώς θα είναι αυτή τη φορά η μονομαχία των Μέρσεϊσαϊντ με τον επόμενο Ισπανικό grandee;

Η Λίβερπουλ πρέπει να εκπλήξει ακόμη και τον εαυτό της για να κερδίσει

Οι «κόκκινοι» μετά από μερικές θριαμβευτικές σεζόν έχουν μια μαύρη χρονιά. Εάν νωρίτερα οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ κέρδιζαν είτε το Champions League, είτε την Premier League, τώρα είναι πολύ πιθανό να μείνουν χωρίς το κύριο Ευρωπαϊκό Κύπελλο μέχρι την επόμενη κλήρωση. Δεν υπάρχει λόγος για την υπεράσπιση του αγγλικού «χρυσού» το 2021, μακάρι κατά κάποιον τρόπο να φτάσουν στην 4η θέση. Οι πιθανότητες γίνονται μικρότερες: οι αγωνιζόμενοι δεν είναι κακοί, ενώ οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ συχνά βασανίζονται στο γήπεδο, ειδικά στο Άνφιλντ. Με τη Άστον Βίλα το Σάββατο, υπήρχε 1 ακόμη απόδειξη. Το Champions League ήταν μια διέξοδος σε αυτό το πλαίσιο. Αλλά εκεί η ΡΜ Λειψίας η ίδια «έφερε» γκολ στον πρώτο, επίσημα εντός έδρας αγώνα. Πιο έμπειροι «γαλάκτικος» στην ουσία μόνο στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου επέτρεψαν να γίνει κάτι, το οποίο οδήγησε στον στόχο του Σαλάχ. Την υπόλοιπη ώρα οι Ισπανοί ήταν καλύτεροι, και αν δεν ήταν ο Άλισον και τα λάθη στην αποφασιστική φάση, το σκορ θα ήταν πιο μεγάλος από το 3-1 στη Μαδρίτη. Αλλά ταυτόχρονα, οι Άγγλοι πρέπει να σκοράρουν δύο φορές εντός έδρας, και αυτό είναι εάν δεν χάσουν ξανά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει μετο πιο δύσκολο πρόγραμμα

Οι «μαρέγκες» μόλις την περασμένη Τρίτη φιλοξενούσαν στο «Alfredo Di Stefano» τη Λίβερπουλ και, φυσικά, έβγαλαν το καλύτερο εαυτό τους σ’ εκείνο τον αγώνα. Μετά από μόνο 3 ημέρες έπρεπε να παίξω σχεδόν την ίδια σύνθεση στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Εκεί, ο Zinedine Zidane δεν είχε χρόνο για περιστροφές, δεν είναι μόνο το El Clasico, αλλά και η μάχη για τη διατήρηση των ελπίδων για τον τίτλο. Και όλα αυτά χωρίς τον Sergio Ramos, τον Varana και, φυσικά, τον Azar, που βρισκόταν στο ιατρείο λόγω τραυματισμών και κοροναϊό, αμφισβητήσιμη είναι η συμμετοχή των Carvajal και Valverde.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερνε να δείξει τίποτα ενάντια στις «μαρέγκες» τα τελευταία χρόνια. Μέχρι το 1-3 την περασμένη εβδομάδα και στον τελικό του 2019, οι «κόκκινοι» έχασαν και στους δύο αγώνες της φάσης των ομίλων το 2014.

Πρόβλεψη

Οι πιθανότητες της Λίβερπουλ είναι μικρές, αλλά κανείς δεν θα καταλάβει τον Κλοπ και τα παιδιά του αν δεν το δοκιμάσουν. Οπότε το παιχνίδι θα είναι ενδιαφέρον, στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *