The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Πόρτο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool-Porto-06.03

Τσάμπιονς Λιγκ

Άνφιλντ Λίβερπουλ

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες της επόμενης Τρίτης θα είναι ο αγώνας των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Λίβερπουλ και Πόρτο. Η πρώτη συνάντηση μεταξύ των μελλοντικών αντιπάλων, η οποία έγινε στα μέσα Φεβρουαρίου, έληξε με καταστροφική ήττα της πορτογαλικής ομάδας 0:5. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων σχεδόν δεν αμφιβάλουν στη νίκη των γηπεδούχων, παρά το γεγονός ότι οι «κόκκινοι» σχεδόν με τα δύο τους πόδια βρίσκονται στο προημιτελικό του διαγωνισμού.

Τέλεια φόρμα

Η Λίβερπουλ είναι σε άριστη αγωνιστική φόρμα, στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι “κόκκινοι” κέρδισαν τέσσερις φορές με μία ισοπαλία. Η μόνη ισοπαλία συνέβη στον αγώνα εντός έδρας με την Τότεναμ 2:2, επίσης σημειώθηκαν οι νίκες στη Σαουθάμπτον, Πόρτο, Γουέστ Χαμ και Νιούκαστλ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ αυτή τη σεζόν η Λίβερπουλ έπαιξε τρεις εντός έδρας αγώνες, όπου σημείωσε μία ισοπαλία 2:2 με τη Σεβίλλη και μια νίκη επί της Μαρίμπορ και Σπάρτακ.

Ηγέτης της Πορτογαλίας

Μετά από την ήττα 0:5 από τη Λίβερπουλ η Πόρτο επικεντρώθηκε στο εγχώριο πρωτάθλημα. Μετά από 25 γύρους στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας οι “δράκοι” κατάφεραν να κερδίσουν 67 βαθμούς, έχουν 5 πόντους χάντικαπ μπροστά στον πλησιέστερο διώκτη, την Μπενφίκα. Η Πορτογάλοι πάνε στο Foggy Albion όχι για να αγωνιστούν για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά για να «κρατήσουν το πρόσωπό τους» και να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ στον στόχο του αντιπάλου. Στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Πόρτο έπαιξε τρεις συναντήσεις εκτός έδρας: κατάφερε να νικήσει την Μονακό 3:0, έχασε από τη ΡΜ Λειψίας, έπαιξε ισοπαλία με την Μπεσίκτας.

Πρόβλεψη

Ο Κλοπ δεν χρειάζεται να εξοικονομήσει δυνάμεις, τον πλησιέστερο αγώνα μετά την Πόρτο η Λίβερπουλ θα παίξει σε μόλις 9 ημέρες. Σε μια τέτοια περίπτωση το ποντάρισμα στους γηπεδούχους μοιάζει με την καλύτερη επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *