The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Νόριτς: πρόβλεψη για τον αγώνα

LIVERPOOL, ENGLAND - FEBRUARY 10:  Diogo Jota of Liverpool celebrates with Fabinho and Thiago Alcantara after scoring the opening goal during the Premier League match between Liverpool and Leicester City at Anfield on February 10, 2022 in Liverpool, England. (Photo by Alex Livesey - Danehouse/Getty Images )

Κύπελλο Αγγλίας

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022, 10:15 μ.μ.

Άνφιλντ

Στην Αγγλία, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν την παύση στην ευρωπαϊκή διοργάνωση αυτή την εβδομάδα για να πραγματοποιήσουν την επόμενη φάση του τοπικού κυπέλλου. Θα παίξει την Τετάρτη και ένας από τους πιο δημοφιλείς συλλόγους στην Άλμπιον, η Λίβερπουλ. Το έργο για εκείνον φαίνεται απλό: να ξεπεράσει τη Νόριτς εντός έδρας…

Η Λίβερπουλ μπορεί πλέον να κερδίσει πολύ περισσότερα από 1 τρόπαιο

Οι «κόκκινοι» φαίνεται να εκδικούνται όλες τις αποτυχίες και τις ανησυχίες ενός χρόνου πριν. Είναι ουσιαστικά ο μόνος «πόνος» της Μάντσεστερ Σίτι, ο λόγος που είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για το τέλος της κούρσας του πρωταθλήματος στην Αγγλία. Με αυτοπεποίθηση οι Βρετανοί ξεκίνησαν στο Champions League. Μπορεί το 2-0 στο Μιλάνο να ήταν πολύ άδικο για την Ίντερ, αλλά η κλάση του μεγιστάνα είναι να βγάζει το μέγιστο από τις ευκαιρίες. Την Κυριακή, οι παίκτες της Λίβερπουλ έπαιξαν τον τελικό του Λιγκ Καπ με την Τσέλσι. Τράβηξε πολύ: 120 «στεγνά» λεπτά, από 11 πέναλτι και μόνο μετά το λάθος του Κέπα, ο Κλοπ σήκωσε το νέο τρόπαιο.

Η Νόριτς εκπλήσσει με το πνεύμα του κυπέλλου

Τα Κανάρια βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού της Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, αυτή είναι μια αρκετά φυσιολογική εικόνα για αυτούς, γιατί ξέρουν πώς να ανεβαίνουν τέλεια από το Τσάμπιονσιπ, αλλά δεν ξέρουν να παραμείνουν ψηλά. Γενικά, τώρα όλα πάνε σύμφωνα με ένα λίγο πολύ γνωστό σενάριο, αν και μερικές φορές η ομάδα, ειδικά μετά την αλλαγή του Ντάνιελ Φάρκε σε Ντιν Σμιθ, προσπαθεί να «καπελώσει», όπως ήταν τον Ιανουάριο, με διαδοχικές νίκες επί της Έβερτον. και η Γουότφορντ. Αλλά οι επόμενες αποτυχίες επέστρεψαν την ομάδα στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα. Η ήττα 0-2 από τη Σαουθάμπτον ήταν ήδη η 3η σερί. Ταυτόχρονα, θα ήταν λογικό να περιμένουμε από τον σύλλογο να μην παίζει πολύ δυνατά σε άλλα τουρνουά για να επικεντρωθεί στην επιβίωση. Όμως το φθινόπωρο κέρδισε την Μπόρνμουθ στο Λιγκ Καπ. Και στο πλαίσιο ενός άλλου, πιο βαθμολογημένου, Κυπέλλου Αγγλίας, κατάφεραν να βγάλουν νοκ άουτ μετά την Τσάρλτον την ισχυρή Γουλβς.

Προηγούμενοι αγώνες

Για να μην απαριθμήσουμε όλες τις αποτυχίες των «καναρινιών» σε συναντήσεις με τους «κόκκινους», αρκεί να θυμηθούμε τα αποτελέσματα της φετινής σεζόν. Στο πλαίσιο της Premier League ήταν 3-0 και 3-1 υπέρ καταλαβαίνετε ποιανού, στο Λιγκ Καπ του Σεπτεμβρίου η Λίβερπουλ κατέγραψε επίσης την συντριπτικά ήττα της Νόριτς εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Δεν υπάρχουν λόγοι για ίντριγκα. Η Λίβερπουλ πρέπει να αποδείξει ότι είναι πιο δυνατή. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη της με χάντικαπ -2  και απόδοση 1,89.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *