The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 27 Νοεμβρίου 2019

Ливерпуль-Наполи-27.11b

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ

Στο πλαίσιο του πέμπτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ η Λίβερπουλ θα συναντήσει τη Νάπολι. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 27/11/2019 στις 10:00 μμ.

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ φέτος φαίνεται εξαιρετικά σίγουρη. Η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, πέρασε με λίγες δυνάμεις στους προημιτελικούς του Λιγκ Καπ και κατέχει την πρώτη θέση στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Εντούτοις, οι «κόκκινοι» στον πρώτο γύρο έχασαν από τους Ναπολιτάνους (2:0), μετά απ’ αυτό κέρδισαν τη Σάλτσμπουργκ (4:3) και δύο φορές τη Γκενκ (1:4 και 2:1).

Νάπολι

Η Νάπολι έχασε τη θέση της λίγο αυτή τη σεζόν και δεν είναι καν στην πρώτη τετράδα της Σέριε A. Η ομάδα άρχισε να χάνει περισσότερο και να σκοράρει λιγότερο. Τα πράγματα πάνε καλά προς το παρόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η ομάδα του Αντελότι βρίσκεται στη δεύτερη θέση, χάνοντας μόνο ένα βαθμό στη Λίβερπουλ. Η Νάπολι νίκησε αυτή τη σεζόν την ομάδα του Κλοπ εντός έδρας (2:0) και τη Σάλτσμπουργκ (2:3) εκτός, παίζοντας ισοπαλία με τη Γκενκ (0:0) και τη Σάλτσμπουργκ (1:1).

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ έχει να χάσει στο Άνφιλντ περισσότερο από έξι μήνες. Η ομάδα έμαθε τους οπαδούς σε νίκες και είναι απίθανο να αναπνεύσει μεταξύ των αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ, στην οποία επικεντρώνεται αυτή τη σεζόν. Ως εκ τούτου, ο Κλοπ θα θελήσει να επαναλάβει το αποτέλεσμα της περασμένης σεζόν και να μπει στα πλέι-οφ μπροστά στις κερκίδες του. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λίβερπουλ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *