The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Μπράιτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-Брайтон-03.02b

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας   

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021, 10:15 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λίβερπουλ. Στάδιο Anfield

Στην επόμενη αναμέτρηση του εικοστού δεύτερου γύρου της Premier League, η Λίβερπουλ θα δοκιμάσει τη δύναμη της με την Μπράιτον.

Λίβερπουλ

Την περασμένη εβδομάδα, η Λίβερπουλ νίκησε την Τότεναμ και τη Γουέστ Χαμ με το ίδιο σκορ 3:1, αυτή της επέτρεψε να αποκατασταθεί για απρόσμενες αναταραχές με τους Σαουθάμπτον (0:1), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0:0) και Μπέρνλι (0:1). Οι «κόκκινοι» ανέκτησαν γρήγορα την τρίτη θέση τους, έχοντας κερδίσει 40 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 43:24.

Μπράιτον

Η Μπράιτον, από την άλλη πλευρά, είναι μόλις δέκατη έβδομη, με 21 βαθμούς στο ενεργητικό και αξιοπρεπή διαφορά τερμάτων 23:29. Ο Ιανουάριος αποδείχθηκε αρκετά παραγωγικός για τους «γλάρους». Νίκησαν ελάχιστα την Λιντς (1:0) και την Τότεναμ (1:0), σημειώνοντας ισοπαλία 3:3 με την Γούλβερχαμπτον και 0:0 με την Φούλαμ, χάνοντας 0:1 από την Μάντσεστερ Σίτι.

Πρόβλεψη

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Μπράιτον θα προσφέρει αξιόλογη αντίσταση στη τρέχουσα ασταθής Λίβερπουλ. Επιπλέον, σε περίπτωση τυχερών συγκυριών, οι φιλοξενούμενοι μπορούν ακόμη και να κερδίσουν βαθμούς από το φαβορί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπράιτον με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,848.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *