The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

001-Liverpool-Barcelona-07.05

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 7 Μαΐου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Την Τρίτη, 7 Μαΐου, στην Αγγλία θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος αγώνας του ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η τοπική Λίβερπουλ και η Καταλανική Μπαρτσελόνα θα παίξουν μεταξύ τους το εισιτήριο για τον τελικό. Η πρώτη συνάντηση έληξε με τη νίκη για τους Καταλανούς με σκορ 3:0, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να διαγράψουμε τους παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ από προσώπου γης. Γι’ αυτό και σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα.

Σκληρή περίοδος, αποτυχία σε όλα τα μέτωπα

Αυτή τη στιγμή η Λίβερπουλ φαίνεται «συντριμμένη», επειδή μετά από 3:0 είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσει. Και αυτό είναι ενάντια στο γεγονός ότι οι «κόκκινοι» πρέπει να αποσπάνε την προσοχή τους στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, όπου διεξάγουν σκληρό αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι. Ας επιστρέψουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο παιχνίδι η ενδεκάδα του Κλοπ φαινόταν καλά και μάλιστα άξιζε τουλάχιστον ισοπαλία, αλλά ταυτόχρονα η ίδια η ομάδα δεν κατάφερε να εφαρμόσει καμία από τις ευκαιρίες της. Όπως κι να ‘χει, αλλά εντός έδρας οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ είναι σε θέση να «πιέσουν» τους αντιπάλους, αφήνοντας συχνά το δικό τους τέρμα ανέπαφο.

Ήρεμα νικάνε από αγώνα σε αγώνα

Ταυτόχρονα, η Μπαρτσελόνα έπαιξε θαυμάσια στο πρώτο ημιτελικό αγώνα, αν και δεν υπήρχε ολική κυριαρχία. Απλώς οι Καταλανοί χρησιμοποίησαν έξυπνα τις ευκαιρίες τους, σούταρε κιόλας και ο Λέο Μέσι. Στην ουσία τον Απρίλιο η ενδεκάδα του Βαλβέρδε δρα αρκετά λογικά και με ευκολία νικάει τους πάντες. Ο αγώνας του Σαββάτου δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη, διότι εκεί έπαιξε ο πάγκος. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμη και εκτός έδρας οι «μπλαουγκράνα» συχνά δεν χάνουν, γεγονός που δείχνει καλοστημένο παιχνίδι στην άμυνα…

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ παίζει πολύ πιο δυνατά εντός έδρας, έτσι η ομάδα θα πιέζει και τα 90 λεπτά. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα ξέρει να αμυνθεί, καθώς και προσπαθεί να μην παίξει με τον πρώτο αριθμό με τέτοιους αντιπάλους. Πιθανότατα, οι Καταλανοί απλά θα «κλειστούν» και θα περιμένουν τις στιγμές τους, οπότε δεν θα υπάρχουν πολλά γκολ στο δεύτερο αγώνα, όσο οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ και να προσπαθούν…  Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι  κάτω από 3,5 με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *