The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Μίλαν: προγνωστικά για στοίχημα

Ливерпуль-Милан-15.09

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λίβερπουλ. Στάδιο Άνφιλντ

Λίβερπουλ και Μίλαν θα είναι ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια στον πρώτο γύρο του Champions League.

Λίβερπουλ

Στην τρέχουσα καμπάνια η Λίβερπουλ έχει παίξει τέσσερα ματς. Έσπασε την αντίσταση της Νόργιουτς (3-0), Μπέρνλι (2-0) και Λιντς (3-0) και μοιράστηκε βαθμούς με την Τσέλσι (1-1). Έτσι, οι «κόκκινοι» έχουν εδραιωθεί στο πάνω μέρος της Πρέμιερ Λιγκ και τώρα, με ψυχραιμία, θα επικεντρωθούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μίλαν

Η Μίλαν επέστρεψε στην πιο διάσημη διοργάνωση συλλόγων για πρώτη φορά από τη σεζόν 2011/12. Υπό την ηγεσία του Pioli, οι ρόσονέρι έφτασαν σαφώς σε ένα νέο επίπεδο ανάπτυξης. Αυτό αποδεικνύεται από τις τρεις σερί νίκες τους επί της Σαμπντόρια (1:0), της Κάλιαρι (4:1) και της Λάτσιο (2:0) στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων υπερεκτιμούν πολύ τις δυνατότητες της Λίβερπουλ, γιατί η σημερινή Μίλαν είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα. Προβλέπω την ανταλλαγή αποτελεσματικών σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *