The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-МанчестерСити-16.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022, 6:30 μ.μ.

Άνφιλντ

Στο αγγλικό ποδόσφαιρο, η μονομαχία μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρδιόλα έχει γίνει πλέον η κύρια αναμέτρηση. Ποιος θα είναι ο νικητής αυτή τη φορά; Ναι, οι «πολίτες» είναι πολύ καλύτεροι το φθινόπωρο, αλλά θα βοηθήσει αυτό τους φιλοξενούμενους; Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν πρόσβαση σε αποκλειστική πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 16 Οκτωβρίου 2022.

Η Λίβερπουλ και πάλι περνά μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο

Η ομάδα είχε καλή εμφάνιση την περασμένη σεζόν. Ναι, ήταν μόλις δεύτερη στην Premier League και έχασε τον τελικό του Champions League, αλλά κι αυτό ήταν πρόοδος, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι κατάφεραν να κερδίσουν και τα δύο κύπελλα. Και η νέα σεζόν ξεκίνησε με 3-1 στο Σούπερ Καπ, παρεμπιπτόντως, με τη Σίτι. Στη συνέχεια όμως υπήρξαν αποτυχίες που ξεκίνησαν ήδη από τον 1ο γύρο, ισοπαλία με μια νεοφερμένη, τη Φούλαμ. Με καλά αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ (αν και εκεί υπήρξε μια ταπεινωτική συντριπτική ήττα από τη Νάπολι), σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ κέρδισε μόνο δύο φορές και πήρε 10 βαθμούς σε 8 ματς που έπαιξε. Επίσης, το αναρρωτήριο μόνο μεγαλώνει, έχασαν τον Λουίς Ντίαζ για πολύ καιρό και θα επιστρέψει, πιθανότατα, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να έχει αρκετά κίνητρα τώρα

Οι «πολίτες» κατάφεραν να σημειώσουν μερικές αστοχίες στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος. Όλα ξεκίνησαν για αυτούς με το 1-3 στο Σούπερ Καπ, με τη Λίβερπουλ. Επιπλέον, υπήρξαν μόνο ισοπαλίες με Άστον Βίλα και Νιούκασλ Γιουνάιτεντ. Αλλά και οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα είχαν ήδη 7 νίκες σε αυτό το επίπεδο (και αυτό χωρίς το Champions League, όπου δεν υπάρχει ο παραμικρός ανταγωνισμός στον όμιλο). Η ομάδα σημείωσε το αξέχαστο 6-3 στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Φυσικά, οι έπαινοι προς τον Έρλινγκ Χόλαντ έχουν γίνει ήδη κοινός τόπος. Ο Νορβηγός επιθετικός, ο οποίος περνά μόνο τους πρώτους μήνες στο Foggy Albion, έχει ήδη ντουζίνα και μισό γκολ στο ενεργητικό. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από ορισμένους από τους κορυφαίους συλλόγους στην Πρέμιερ Λιγκ συνολικά. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που με ένα τέτοιο ατού, ο Καταλανός μάνατζερ δεν έχει σχεδόν καμία πιθανότητα να χάσει τον τίτλο.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από το αναφερόμενο Σούπερ Καπ και 3-1 σε αυτό, η Λίβερπουλ κέρδισε και τον Απρίλιο, στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, με 3-2 υπέρ των Reds. Στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ και οι δύο αναμετρήσεις έληξαν με θεαματικές ισοπαλίες και τις δύο φορές 2-2.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ φυσικά θα προσπαθήσει να δείξει τα δόντια της στον συνήθη αντίπαλό της εντός έδρας. Όμως η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται να έχει περισσότερα χαρτιά. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε στους φιλοξενούμενους (απόδοση 1,92).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *