The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόγνωση για τον αγώνα

Ливерпуль-МанчестерСити-30.07

Σούπερ Καπ Αγγλίας – Τελικός

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022, 7:00 μ.μ.

Στάδιο King Power

Ξεκινά η ποδοσφαιρική σεζόν στην Αγγλία. Ως συνήθως, στο κορυφαίο επίπεδο όλα ξεκινούν με μονομαχία μεταξύ των πιο επιτυχημένων συλλόγων της περασμένης σεζόν. Και πάλι θα είναι η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι. Νέος γύρος αντιπαράθεσης μεταξύ Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρδιόλα. Ποιος θα είναι πιο δυνατός αυτή τη φορά στο King Power; Οι ειδικοί του ιστότοπου έχουν ετοιμάσει μια πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στο πρόγραμμα της 30ης Ιουλίου 2022.

Η Λίβερπουλ την περασμένη σεζόν μπόρεσε να δείξει ότι επέστρεψε σε υψηλό επίπεδο

Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει κάθε πιθανό τρόπαιο υπό τον Κλοπ. Συμπεριλαμβανομένης της κατάκτησης του Champions League και τελικά της Premier League – ο πρώτος τέτοιος τίτλος εδώ και 3 δεκαετίες! Ακολούθησε όμως η αποτυχία στη σεζόν 2020/2021, όταν υπήρχε ο κίνδυνος να μείνουν ακόμη και χωρίς εισιτήριο στο Champions League. Ευτυχώς, η ηγεσία των «Κόκκινων» έδειξε έμπρακτα ότι πιστεύει άνευ όρων στον Γερμανό, και δεν τον απέλυσε, αντίθετα τον στήριξαν. Ως αποτέλεσμα, κατάφερε να κερδίσει 2 Κύπελλα Αγγλίας με τους παίκτες του, πήγε στον τελικό του Champions League. Αν και εκεί, με όλο το πλεονέκτημα, οι Βρετανοί έχασαν από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ σημείωσαν 1 βαθμό λιγότερο από τη Σίτι. Τώρα θα υπάρχει μια ελαφρώς διαφορετική σύνθεση, χωρίς τον Origi και, κυρίως, τον Μανέ, αλλά με τον Ντάργουιν Νούνιες.

Η Μάντσεστερ Σίτι σαφώς δεν θέλει να δώσει σε κάποιον την ιδιότητα της καλύτερης

Οι «Πολίτες» την περασμένη σεζόν κατάφεραν να κερδίσουν τον ήδη γνώριμο αγώνα για την 1η θέση. Ναι, ήταν απίστευτα δύσκολο, αλλά στο τέλος η Λίβερπουλ προηγήθηκε, έστω και ελάχιστα. Φυσικά, υπάρχει χώρος για ανάπτυξη και ενίσχυση. Ένα προφανές πρόβλημα, με επιθετικό που σκοράρει, λύθηκε με την υπογραφή του Χάαλαντ για πολλά χρήματα. Ο Έρλινγκ είναι τεράστιο ταλέντο, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να φτιαχτεί το παιχνίδι για αυτόν αποκλειστικά και ο Νορβηγός έχει χάσει πολλά τους τελευταίους μήνες λόγω τραυματισμών. Ωστόσο, τόσο ο Γκάμπριελ Ζεσούς όσο και ο Στέρλινγκ αφέθηκαν ελεύθεροι. Να σημειώσουμε κι έναν άλλο σοβαρό νεοφερμένο, τον Κάλβιν Φίλιπς. Ο μέσος της εθνικής Αγγλίας καλείται να αντικαταστήσει τον ίδιο τον Φερναντίνιο, ο πρώην παίκτης της Σαχτάρ Ντόνετσκ επέστρεψε για να τελειώσει τα παιχνίδια στην πατρίδα του.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι ομάδες είναι δυνατές και είναι δύσκολο να βρεις φαβορί σε αυτό το ζευγάρι. Δεν είναι τυχαίο ότι στις τελευταίες 5 συναντήσεις, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι μπόρεσαν να κερδίσουν από 1 φορά, σημειώνοντας ισοπαλίες στους υπόλοιπους αγώνες.

Πρόβλεψη

Για τέτοιους γίγαντες, είναι σημαντικό όχι μόνο να κερδίσουν το Σούπερ Καπ, αλλά μάλλον να κερδίσουν τον κύριο αντίπαλο. Σας συνιστούμε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στην επιλογή “και οι δύο ομάδες να σκοράρουν” (απόδοση 1,7).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *