The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 10 Νοεμβρίου 2019

Ливерпуль-МанчестерСити-10.11b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άινφιλντ

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι αγγλικοί σύλλογοι υπαγορεύουν στην ουσία τη μόδα αυτή τη στιγμή. Ως εκ τούτου, η αντιπαράθεση μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου. Προτείνουμε λοιπόν στους αναγνώστες μας την πρόβλεψη για την κεντρική μονομαχία του 12ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ.

Τρανοί παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ

Η Λίβερπουλ στις τελευταίες σεζόν έχει ξαναγίνει εκείνος ο μεγιστάνας της Αγγλίας που τρομάζει όλη την Ευρώπη. Δεν ήταν τυχαίο που η ομάδα κέρδισε στο Champions League την περασμένη σεζόν, έχοντας καταφέρει να κερδίσει πριν την εκτός έδρας 0-3 από την Μπαρτσελόνα. Τώρα ο κύριος στόχος των παικτών του Μέρσεϊσαϊντ είναι το Πρέμιερ Λιγκ, παρόλο που οι πόροι τους επιτρέπουν να πολεμάνε σε όλα τα τουρνουά, αλλά οι οπαδοί θέλουν αυτό το συγκεκριμένο τρόπαιο. Προς το παρόν ο Κλοπ ενσαρκώνει το όνειρο των οπαδών, η ομάδα οδηγεί με διαφορά 6 βαθμών, αλλά οι σύλλογοι δεν έχουν παίξει ούτε το ένα τρίτο των αγώνων. Όλα είναι υπό τον έλεγχο της ομάδας του Λίβερπουλ και στο Champions League, η ομάδα όχι με τη βασική σύνθεση νίκησε την Genk εντός έδρας αυτή την εβδομάδα, γεγονός που τους επέτρεψε να ανάβουν στην πρώτη θέση στον όμιλο. Η νίκη στον επερχόμενο αγώνα θα σας επιτρέψει να εδραιωθούν στην πρώτη θέση και θα φέρει μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους.

Ακόμα επικίνδυνοι «πολίτες»

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να μην είναι τόσο καλή στην Πρέμιερ Λιγκ όπως την περασμένη σεζόν, αλλά η ομάδα συνεχίζει να παίζει το ίδιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Ίσως οι «πολίτες» μερικές φορές απλώς είναι άτυχοι. Δεύτερη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ και η διαφορά 6 βαθμών δεν είναι καταστροφή, μπορείτε γρήγορα να κερδηθεί, το βασικό είναι να μην χάσουν την αυτοπεποίθηση. Η ενδεκάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει κανένα πρόβλημα στο Champions League, αν και η ομάδα έπαιξε ισοπαλία στον τελευταίο γύρο  1:1 εναντίον της Αταλάντα εκτός έδρας, αλλά αυτό δεν επηρέασε την ηγεσία στο κουαρτέτο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι τιτάνες του αγγλικού ποδοσφαίρου έχουν ήδη παίξει μεταξύ τους αυτή τη σεζόν ισοπαλία στο Super Cup Αγγλίας. Η τύχη του τρόπαιου καθορίστηκε μόνο στη διαδικασία των πέναλτι, όπου οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι είχαν μεγαλύτερη ακρίβεια. Αν κοιτάξετε τα στατιστικά στοιχεία, οι «πολίτες» κέρδισαν την τελευταία φορά στο Άινφιλντ πριν από 16 χρόνια, θα είναι δύσκολο να διακοπεί αυτή η σειρά χωρίς νίκες.

Πρόβλεψη

Η ακριβής πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι εύκολη υπόθεση, διότι και οι δύο ομάδες δείχνουν ένα απίστευτο επίπεδο ποδοσφαίρου. Αν και οι εκπρόσωποι του Μέρσεϊσαϊντ παίζουν πιο σταθερά, είναι δύσκολο να δώσουμε προτίμηση σε κάποιον εδώ. Πιστεύουμε ότι το καθοριστικό επιχείρημα σε μια τέτοια συνάντηση είναι το στάδιο Άινφιλντ, από το οποίο πολύ σπάνια κάποιος πηγαίνει τους βαθμούς στο σπίτι. Το στοίχημα στη νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ 0, φαίνεται αρκετά αξιόπιστο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,98.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *