The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

gr_03

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Άινφιλντ, Λίβερπουλ

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 17ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, καθώς και ολόκληρου του Ευρωπαϊκού Σαββατοκύριακο, θα είναι ο αγώνας μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Άινφιλντ αυτή την Κυριακή. Το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν την ομάδα του Κλοπ, η οποία μεσοβδόμαδα κατόρθωσε να νικήσει τη Νάπολι και να φτάσει στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα μεσοβδόμαδα πραγματοποίησε επίσης τον εκτός έδρας αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε υπάρχει ισοτιμία στο φορτίο των μελλοντικών αντιπάλων.

Τέσσερις νίκες

Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες η Λίβερπουλ μόνο κέρδιζε, εκτός από τη Νάπολι, τα θύματα της ομάδας του Κλοπ ήταν: η Έβερτον, η Μπέρνλεϊ και Μπόρνμουθ. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ οι «κόκκινοι» είναι σε ηγετική θέση με 42 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι μία μονάδα περισσότερο από τον πλησιέστερο διώκτη, τη Μάντσεστερ Σίτι. Είναι φανερό, οι “κόκκινοι” είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα κάνουν ό, τι είναι δυνατό για να συνεχίσουν να παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στην έκτη θέση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά την ήττα από τη Βαλένθια στα μέσα της εβδομάδας, κατάφερε να βγει στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αν και μόνο από τη δεύτερη θέση, έτσι οι αντίπαλοι των “διάβολων” στους 16 μπορούν να είναι: Μπάγερν, Ρεάλ, ΠΣΖ, Μπάρτσα. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται μόνο στην έκτη θέση, έχοντας 26 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι οκτώ μονάδες λιγότερο από την κορυφαία Τσέλσι, η οποία βρίσκεται στο ΤΟΠ-4.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ είναι τώρα ανώτερη από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσον αφορά την ποιότητα του ποδοσφαίρου, γι’ αυτό δεν εκπλήσσει η γραμμή πονταρίσματος για το παιχνίδι, οι «κόκκινοι» είναι πολύ καλοί στο Άινφιλντ και το στοίχημα στους γηπεδούχους σε αυτό το ζευγάρι φαίνεται ενδιαφέρον. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας χάνει πολλά γκολ, όπως για το μεγιστάνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λίβερπουλ θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *