The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 19 Ιανουαρίου 2020

Liverpool-ManchesterUnited-19.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ

Στην Αγγλία το κύριο γεγονός ποδοσφαίρου αυτό το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την Κυριακή. Τότε θα παίξουν οι πιο διάσημοι σύλλογοι του Foggy Albion, η Λίβερπουλ θα φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορεί η Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να δημιουργήσει και πάλι προβλήματα για τον Κλοπ και την ομάδα του; Οι ειδικοί μας μοιράζονται την πρόβλεψη για τον πιο ενδιαφέροντα αγώνα στις 18 Ιανουαρίου 2020.

Η Λίβερπουλ θεωρείται η καλύτερη ομάδα στον κόσμο

Οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να νικήσουν έναν ισχυρό αντίπαλο με κίνητρα, τη Τότεναμ. Έτσι, η ομάδα του Κλοπ επιβεβαίωσε ότι, πρώτον, παραμένει τυχερή (πόσες θανατηφόρες στιγμές δεν υλοποίησε ο Σον και η ομάδα του), δεύτερον, αντιμετωπίζουν προβλήματα προσωπικού (έπαιξαν χωρίς τους Lovren, Matipa, Fabinho, Keith και Milner), τρίτον, θα έχουν πάντα κάποιον που πυροβολήσει την κατάλληλη στιγμή. Αυτή τη φορά ο Φιρμίνο σημείωσε το μοναδικό γκολ. Η Λίβερπουλ είναι ήδη θρύλος, τέτοιες στατιστικές, 61 βαθμούς σε 21 αγώνες, στο πρωτάθλημα κανείς δεν έδειξε και ποτέ στην κορυφή-5 του Παλαιού Κόσμου. Αλλά ο ίδιος ο Γιούργκεν προσπαθεί να περιορίσει τον ενθουσιασμό, υπενθυμίζοντας ότι για μια καλή αρχή δεν δίνονται τα τρόπαια. Παρόλο που είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ μπορέσουν να χάσουν ένα τέτοιο τεράστιο πλεονέκτημα μέσα στους υπόλοιπους γύρους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να ανακτήσει το μεγαλείο

Οι «Μανκούνιοι» πριν από ένα χρόνο φαινόταν πολύ δροσεροί με τον Όλε Σόλσκιερ. Αλλά ήδη την άνοιξη ο ενθουσιασμός για τη δουλειά του Σόλσκιερ υποχώρησε, η ομάδα άρχισε να σκοντάφτει ξανά. Το καλοκαίρι δεν συνέβη μεγάλη επαναφορά, μόνο λίγοι ποδοσφαιριστές προσκλήθηκαν στο Old Trafford για τη βάση. Τώρα η διοίκηση δεν λειτουργεί πολύ πιο αποτελεσματικά: ήταν προφανές ότι, λόγω τραυματισμού, οι Maktomini και Pogba θα έπρεπε να πάρουν το κεντρικό αμυντικό, αλλά οι διαπραγματεύσεις για τον Μπρούνο Φερνάντες κράτησαν για πολύ καιρό. Αλλά παρά την αστάθεια, τώρα οι «κόκκινοι διάβολοι» παραμένουν υποψήφιοι για την 4η θέση και επιστροφή στο Champions League, η διαφορά με την Τσέλσι, η οποία επίσης έχει τα προβλήματά της, αποτελεί μόνο 5 βαθμούς. Αλλά το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας είναι πολύ δύσκολο, ειδικά επειδή έχει επιβαρυνθεί με την πρόσφατη επανάληψη με τους «λύκους».

Προηγούμενοι αγώνες

Ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έγινε η μόνη ομάδα της Premier League που δεν έχασε από τη Λίβερπουλ. Επιπλέον, ήταν μόνο χάρη στον Lallane που βγει για αντικατάσταση ο ηγέτης ήταν σε θέση να ολοκληρώσει τον αγώνα με 1:1. Οι «κόκκινοι» έχουν μόνο 2 νίκες στα 9 τελευταία παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε επιτυχώς με τους γίγαντες αυτή τη σεζόν, αλλά θα είναι δυσκολευτεί στο Άνφιλντ. Είναι πιθανό και οι δύο ομάδες να είναι προσεκτικές, οπότε ας εξετάσουμε καλύτερα «το σύνολο είναι κάτω». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *