The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Λυών: πρόβλεψη για τον αγώνα

032-Liverpool-OlympiqueLyonnais-31.07

Φιλικοί αγώνες

Stade de Genève, Γενεύη

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τετάρτη το βράδυ, 31 Ιουλίου, στην Ελβετία, θα διεξαχθεί ένας από τους φιλικούς αγώνες μεταξύ των ευρωπαϊκών κορυφαίων συλλόγων – η γαλλική Λυών θα συναντηθεί με την αγγλική Λίβερπουλ. Είναι εξαιρετικές ομάδες που βιώνουν παράξενες στιγμές πριν την έναρξη της σεζόν. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ εναντίον Λυών.

Η επίθεση είναι το παν

Αυτή τη στιγμή η Ολιμπίκ Λυών φαίνεται κανονική, τίποτα περισσότερο. Απλώς πριν την έναρξή της σεζόν οι παίκτες μόλις συνηθίζουν το ύφος του νέου προπονητή, καθώς και ο Σίλβιο Μέντες Κάμπος εξετάζει τους παίκτες του. Ως εκ τούτου, κάθε φιλικός αγώνας είναι πειραματικός, και η ομάδα κερδίζει με δυσκολία. Αξίζει να σημειωθεί ότι «τα παιδιά» προσπαθούν να δημιουργήσουν το επιθετικό μοντέλο του παιχνιδιού, και το καταφέρνουν εν μέρει. Απλώς η Λυών σκοράρει πολύ και σταθερά, αλλά το ίδιο πολύ και συνεχώς χάνει.

Μόνο αποτυχίες

Την ίδια στιγμή η Λίβερπουλ με τίποτα δεν μπορεί να συνέλθει μετά την περασμένη σεζόν – η ομάδα φαίνεται πολύ θαμπή. Είναι κατανοητό, οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ σαφώς δεν ξεκουράστηκαν από το προηγούμενο πρόγραμμα και τώρα τους περιμένουν νέα φορτία. Εξαιτίας αυτού, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 4 φιλικών, οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ έχασαν τρεις φορές και έπαιξαν ισοπαλία με Σπόρτινγκ (2:2). Αξίζει να τονιστεί το γεγονός ότι τώρα οι «κόκκινοι» δεν σκοράρουν και τόσο πολύ, αλλά χάνουν αρκετά. Τι αξίζει το παιχνίδι της Κυριακής κατά της Νάπολι, το οποίο χάθηκε με σκορ 0:3.

Πρόβλεψη

Η Λυών στο σύνολο φαίνεται καλή, αν και τα προβλήματα στην άμυνα δεν έχουν εξαφανιστεί πουθενά. Ενώ η Λίβερπουλ δείχνει αδύναμο παιχνίδι, αν και σκοράρει περιοδικά. Πιθανότατα σε αυτόν τον αγώνα μας περιμένει ισάριθμος αγώνας με άφθονα λαθών στην άμυνα, οπότε έχει νόημα να ποντάρετε στην υψηλή απόδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *