The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Λιντς: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-Лидс-12.09b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ

Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στο Foggy Albion. Ο 1ος γύρος της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας ξεκινά το Σάββατο. Πρωταθλήτρια, Λίβερπουλ, θα είναι επίσης μεταξύ εκείνων που θα παίξουν το πρώτο Σαββατοκύριακο. Η ενδεκάδα του Γιούργκεν Κλοπ στο Άνφιλντ θα φιλοξενεί τη Λιντς. Έχει η θρυλική λευκή ομάδα την ευκαιρία να ξεκινήσει στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από μακρά παύση όχι με ήττα;

Η Λίβερπουλ θα παίξει ξανά με παραδοσιακή σύνθεση

Οι «κόκκινοι» κάποτε ξόδευαν πολλά και γενναιόδωρα. Αρκεί να θυμηθούμε πώς ο Klopp απέκτησε, χωρίς πολλές διαπραγματεύσεις, τον Βαν Ντέικ και τον Alisson (καθώς και τον Naby Keita, ο οποίος δεν δικαιολογεί καν το κόστος). Αλλά, για παράδειγμα, πριν από ένα χρόνο, παρά τη δραματική ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ από τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Γιούργκεν αρνήθηκε να προσκαλέσει νέους παίκτες. Και αυτό δεν εμπόδισε τον θρίαμβο του 2019/2020. Βέβαια εμφανίστηκαν οι νεοεισερχόμενοι: Minamino το χειμώνα, Τσιμίκας μέσα από αυτό το “παράθυρο” Αλλά φαίνεται ότι η Λίβερπουλ θα πρέπει να αγωνιστεί ξανά με τους ίδιους παίκτες που πήραν το Champions League πριν από την Πρέμιερ Λιγκ. Και η βάση, από το Alisson έως το Firmino, ειδικά με τους τραυματίες, μπορεί εύκολα να προβλεφθεί.

Η Λιντς είναι επιτέλους στην Πρέμιερ Λιγκ

Τα «παγώνια» είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κλαμπ στην Αγγλία. Αλλά μετά από ένα επιτυχημένο κομμάτι, υπήρξε βαθιά ύφεση. Λόγω οικονομικών προβλημάτων έπρεπε να πέσει στο επίπεδο της Α΄ κατηγορίας. Εκεί, οι «λευκοί» δεν έμειναν για πολύ, αλλά κόλλησαν στο Τσάμπιονσιπ. Ο σωτήρας ήταν ο Marcelo Bielsa. Ο Αργεντινός χάλασε την πρώτη του σεζόν με άσχημο τέλος. Αλλά στη 2η προσπάθεια κατάφερε να φέρει τηΛιντς στην Πρέμιερ Λιγκ και αμέσως έγινε θρύλος για τον σύλλογο και την πόλη. Αξίζει να σημειωθεί η δραστηριότητα στην αγορά μεταγραφών: η ομάδα  πρόσθεσε τους παίκτες από την εθνική Γερμανίας (Robin Koch) και Ισπανίας (Rodrigo). Η Λίβερπουλ δεν έχει προβλήματα με τη Λιντς εδώ και πολύ καιρό. Στους τελευταίους 7 αγώνες, 6 νίκες σημειώθηκαν από τους «κόκκινους» και μόνο 1 ισοπαλία. Μετά τον αποκλεισμό των «παγωνιών» από την Πρέμιερ Λιγκ, υπήρχαν μόνο 2 συναντήσεις στα κύπελλα. Και οι δύο κερδήθηκαν από τους παίκτες του Μέρσεϊσάιντ (1-0 το 2009 και 2-0 το 2016).

Πρόβλεψη

Η Λιντς είναι ο πιο ενδιαφέρων νεοφερμένος της Πρέμιερ Λιγκ εδώ και χρόνια. Αλλά μέχρι στιγμής είναι απίθανο να κερδίσει βαθμούς στο Άνφιλντ. Μετά την ήττα στο Σούπερ Κύπελλοα από τη Λίβερπουλ περιμένουν εκδίκηση. Στοιχηματίζουμε στη νίκη της με χάντικαπ -1,5 (με απόδοση 1,93).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *