The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ  εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool-Leicester-30.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του 21ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Λίβερπουλ και Λέστερ. Και οι δύο ομάδες έχουν υψηλό κίνητρο, οι «κόκκινοι» αγωνίζονται για τη θέση στο top-4, ενώ οι «αλεπούδες» ελπίζουν να προκριθούν στο τέλος της σεζόν στο ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Στο επερχόμενο παιχνίδι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της γηπεδούχου ομάδας, αλλά και οι «μπλε» δεν πρέπει να υποτιμηθούν, η Λέστερ είναι σε καλή κατάσταση, παρά το γεγονός ότι αυτή η ομάδα έχει χάσει το τελευταίο ματς από «Golden Boys».

Νίκησε συντριπτικά τη Σουόνσι

Η Λίβερπουλ στους τελευταίους πέντε αγώνες κατάφερε να σημειώσει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ισόπαλα αποτελέσματα καταγράφηκαν στα παιχνίδια εναντίον Έβερτον, Γουέστ Μπρομ και Άρσεναλ, νίκες πάνω στην Μπόρνμουθ και Σουόνσι, τους «κύκνους» οι «κόκκινοι» νίκησαν με σκορ 5:0. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Λίβερπουλ έχει εγκατασταθεί στην τέταρτη θέση με 38 βαθμούς στο ενεργητικό, η διαφορά από τη Τσέλσι και την κορυφή-3 είναι 4 μονάδες.

Αποτελεσματική ομάδα

Η Λέστερ είναι στην όγδοη θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, στο ενεργητικό των «αλεπούδων» υπάρχουν 27 βαθμοί, η διαφορά από την Μπέρνλι και TOP-7 είναι 6 βαθμούς. Ο σκοπός της ομάδας του Puel για τη σεζόν είναι η θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα, και δεδομένου ότι οι «μπλε» αποκλείστηκαν από το Λιγκ Καπ από τη Μάντσεστερ Σίτι, υπάρχουν μόνο δύο τρόποι – η Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και το Κύπελλο Αγγλίας. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η Λέστερ στα 20 παιχνίδια της αγγλικής ελίτ σκόραρε 30 γκολ στις πύλες των αντιπάλων, δηλαδή κατά μέσο όρο οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι σκοράρουν από 1,5 γκολ ανά συνάντηση.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» σπάνια χάνει τους στόχους, αλλά η Λέστερ είναι ακριβώς η ομάδα που μπορεί να χαλάσει στους «κόκκινους» την εντός έδρας στατιστική και να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στην πύλη του Μινιολέ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λέστερ θα σκοράρει με απόδοση 1,59.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *