The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Λέστερ: προγνωστικά για στοίχημα

Ливерпуль-Лестер-22.12

Λιγκ Καπ Αγγλίας

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ

Στις 22 Δεκεμβρίου θα παιχτούν πολλές συναρπαστικές αναμετρήσεις, συμπεριλαμβανομένων τριών αγώνων του Λιγκ Καπ Αγγλίας, προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Λίβερπουλ – Λέστερ.

Το Λιγκ Καπ δεν είναι τόσο σημαντικό για τους παίκτες του Μέρσεισάϊντ

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει δηλώσει πολλές φορές ότι το Λιγκ Καπ είναι ένα περιττό τουρνουά, κάτι με το οποίο είναι δύσκολο να διαφωνήσεις, γιατί συμπυκνώνει το βαρύ πρόγραμμα των παικτών. Παρόλα αυτά η ομάδα είναι ήδη στα προημιτελικά και μπορεί κάλλιστα να προχωρήσουν περαιτέρω. Στον τελευταίο αγώνα της η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας την Τότεναμ, φέρνοντας τη συνάντηση στο 2:2. Έτσι, οι «κόκκινοι» παρέμειναν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, και η διαφορά από την κορυφαία Mancity αυξήθηκε στους τρεις βαθμούς. Για διάφορους λόγους, εννέα παίκτες δεν θα μπορέσουν να παίξουν στην επερχόμενη αναμέτρηση.

Οι «αλεπούδες» θα προσπαθήσουν να βγουν από την καραντίνα

Η Λέστερ βιώνει εσωτερικό ξέσπασμα κορωνοϊού, τουλάχιστον επτά παίκτες είναι σε απομόνωση, άλλοι τέσσερις τραυματισμένοι. Ο σύλλογος έχει χάσει τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις του στην Πρέμιερ Λιγκ, κόντρα στην Τότεναμ και την Έβερτον. Τώρα οι «αλεπούδες» είναι μόλις δέκατες στην Πρέμιερ Λιγκ, ακόμη και οι νίκες σε χαμένες συναντήσεις δεν θα βελτιώσουν πολύ την κατάσταση. Να θυμίσουμε ότι η Λέστερ έγινε μόλις η τρίτη στην τετράδα της στο Γιουρόπα Λιγκ, γι’ αυτό και θα παίζει πλέον στα πλέι οφ της Κόνφερενς Λιγκ.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι δεν είχαν ακόμη χρόνο να παίξουν μεταξύ τους αυτή τη σεζόν, ενώ στο παρελθόν ανταλλάξανε νίκες εντός έδρας, η Λίβερπουλ κέρδισε 3:0 και στη συνέχεια έχασε 1:3.

Πρόβλεψη

Αυτή η συνάντηση για τους αντίπαλους είναι μια πρόβα πριν από τη μάχη στην Πρέμιερ Λιγκ, η οποία θα γίνει μια εβδομάδα μετά από αυτή την αναμέτρηση. Κανείς δεν χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε κόστος, εξάλλου οι ομάδες έχουν πολλές απώλειες προσωπικού. Στα χαρτιά, η Λίβερπουλ θεωρείται το φαβορί, αν και στην πραγματικότητα πρόκειται για συνάντηση τριών αποτελεσμάτων, καθώς θα υπάρξει σοβαρό rotation της ενδεκάδας εκατέρωθεν. Στοίχημα στην ανταλλαγή των τερμάτων φαίνεται καλό εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι 2,5 με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *