The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Γουλβς: προγνωστικά για στοίχημα

Ливерпуль-Вулверхэмптон-22.05_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022, 6:00 μ.μ.

Άνφιλντ

Στην Αγγλία ο αγώνας για τον τίτλο του πρωταθλήματος έγινε και πάλι μέχρι το τέλος. Μένει όμως ήδη από ένας αγώνας και στο τέλος ένας από τους διεκδικητές, η Λίβερπουλ, θα φιλοξενεί τη Γουλβς στο γήπεδο της. θα μπορέσουν οι «κόκκινοι» να αποχαιρετήσουν τις κερκίδες τους στο Άνφιλντ με νίκη επί των «λύκων»; Οι ειδικοί του ιστότοπου έχουν συντάξει την αποκλειστική πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 22 Μαΐου 2022.

Η Λίβερπουλ έγραψε μια νέα αξέχαστη ιστορία αυτή τη σεζόν

Η ομάδα της Λίβερπουλ το 2020/2021 ανανέωσε πολλά αντι-ρεκόρ. Μπόρεσε όμως να διατηρήσει το ομαδικό πνεύμα, έδειξε αμοιβαία εμπιστοσύνη με τον Κλοπ και τελικά βγήκαν ζωντανοί, επιστρέφοντας στην ομάδα των ηγετών. Ωστόσο, μόνο σε αυτήν την κλήρωση και πάλι όλοι είδαν τον ίδιο τον σύλλογο που αποτελεί παγκόσμια απειλή για την κυριαρχία της Μάντσεστερ Σίτι. Παρεμπιπτόντως, στο δρόμο για το δεύτερο κύπελλο την άνοιξη, κέρδισαν τους «πολίτες» στα ημιτελικά. Υπάρχει βέβαια και ο τελικός του Champions League, θα είναι ακόμα 1 γνωστός αντίπαλος, η Ρεάλ Μαδρίτης. Στο μεταξύ, υπήρχε ελπίδα για την κατάκτηση του «τετραπλού». Εξάλλου, ο Γκουαρδιόλα απάντησε στο αστοχία της Λίβερπουλ με την Τότεναμ με 2-2 με τη Γουέστ Χαμ. Η Σαουθάμπτον κέρδισε την Τρίτη με σύνθεση ημι-ρεζέρβα, άραγε ο αγώνας συνεχίζεται.

Η Γουλβς δεν κατάφερε να δείξει την απαραίτητη σταθερότητα

Η Γουλβς, αφού κατέκτησε 2 συνεχόμενες 7ες θέσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, έκανα ξεκάθαρο βήμα πίσω στην κλήρωση 2020/2021 – τερμάτισε στη 13η θέση. Αντέδρασαν σε αυτό, πρώτα απ’ όλα, αλλάζοντας τον τεχνικό: έχοντας αποχαιρετήσει τον Espiritu Santo με ευγνωμοσύνη, κάλεσαν τον συμπατριώτη του, Bruno Lage. Σαν να λειτούργησε καλά και για μεγάλο χρονικό διάστημα οι «Λύκοι» ήταν σοβαροί διεκδικητές για την επιστροφή στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Όμως, φαίνεται ότι η ομάδα απλά δεν είχε αρκετή αντοχή για μια πλήρη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Η τελευταία νίκη κερδίσθηκε πίσω στις αρχές Απριλίου, σημειώνοντας 2:1 εντός έδρας με την Άστον Βίλα. Μετά από αυτό, τα αποτελέσματα ήταν, ειλικρινά, καταστροφικά. Το σερί χωρίς νίκη έχει ήδη φτάσει τους 6 γύρους και έφερε μόνο 2 βαθμούς. Αν η ισοπαλία με την Τσέλσι μπορεί να θεωρηθεί καλό αποτέλεσμα, πριν από μια εβδομάδα ωστόσο και πάλι σημειώθηκε ισοπαλία με αουτσάιντερ, τη Νόριτς.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Γουλβς, έχοντας ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ, θεωρήθηκε καταιγίδα γιγάντων. Κέρδισε όμως μόνο τη Λίβερπουλ στο κύπελλο, χάνοντας και τους 7 αγώνες πρωταθλήματος. Συμπεριλαμβανομένου του Δεκέμβρη, αν και ήταν πολύ δύσκολο στο Molineux: ο Origi σημείωσε το μοναδικό γκολ στο 94ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Όχι μόνο είναι καλή η Λίβερπουλ, αλλά κι η Γουλβς είναι αδύναμη αυτή τη στιγμή. Ποντάρουμε στη νίκη των «κόκκινων» με χάντικαπ -2 και απόδοση 1,909.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *