The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Γουλβς: προγνωστικά για τον αγώνα

Ливерпуль-Вулверхэмптон-07.01

Κύπελλο Αγγλίας – Τρίτος γύρος
Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Άνφιλντ

Φορτωμένο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα θα υπάρχει στην Αγγλία το Σάββατο. Θα παιχτούν πολύ αγώνες στον επόμενο γύρο στο Κύπελλο. Ένα πλούσιο πρόγραμμα θα συνοψίσουν το βράδυ Λίβερπουλ και Γουλβς. Jurgen Klopp vs Julen Lopetegui – ποιος θα κερδίσει σε αυτή τη διαμάχη; Για τους αναγνώστες του ιστότοπου, είναι διαθέσιμη η αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 7 Ιανουαρίου 2023.
Η Λίβερπουλ προσπαθεί να σώσει τη σεζόν μετά τις αποτυχίες στο ξεκίνημα
Οι Merseysiders ήταν οι πρώτοι που έκαναν μια υψηλού προφίλ μεταγραφή του χειμερινού «παραθύρου» – ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Κόντι Χάκπο τον Δεκέμβριο. Αλλά η υπογραφή ενός όχι φτηνού Ολλανδού είναι επίσης ένα σημάδι ότι ο σύλλογος έχει αναγνωρίσει ότι το αρχικό τμήμα ήταν ανεπιτυχές και η κατάσταση πρέπει να διορθωθεί, ανεξάρτητα από το κόστος. Ταυτόχρονα όμως υπήρξε γενική πρόοδος: ναι, σημείωσαν ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι (και, επομένως, υποβιβασμός από το Λιγκ Καπ). Αλλά από την άλλη πλευρά, ανέβασαν ρυθμούς στην Πρέμιερ Λιγκ λόγω των νικών επί της Άστον Βίλα και της Λέστερ, με τους «αλεπούδες» βοήθησε μια μοναδική στιγμή, μερικά αυτογκόλ που εκτέλεσε ο ίδιος αντίπαλος παίκτης, ο Φας. Με την Μπρέντφορντ δεν πέτυχε αυτό το κόλπο και ηττήθηκαν με σκορ 1:3.
Η Γουλβς απλά αναγκάζεται να παλέψει άμεσα για την επιβίωση
Οι «λύκοι» δεν μπόρεσαν ποτέ να επαναλάβουν το αποτέλεσμα της πρώτης σεζόν μετά την άνοδο από την Τσάμπιονσιπ. Τότε αμέσως το έργο με πορτογαλική χροιά προκρίθηκε στο Europa League. Σε γενικές γραμμές, η τελευταία κλήρωση, υπό τον Μπρούνο Λάγκε, ήταν άξια. Ακολούθησε όμως αποτυχία στην αρχή της νέας κλήρωσης. Και ο Julen Lopetegui ήρθε τον Νοέμβριο για να παλέψει για την επιβίωση. Τότε τον Νοέμβριο, κατάφερε να κερδίσει μόνο τη Λιντς στο Λιγκ Καπ. Αλλά μετά το διάλειμμα, πίεσαν καλά τον άμεσο ανταγωνιστή, την Έβερτον, το τελικό σκορ 2-1 καταγράφηκε στο 5ο λεπτό καθυστερήσεων. Οι «λύκοι» πάλεψαν καλά κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και πάλι ο Ράσφορντ πέτυχε το μοναδικό γκολ. Υπήρχαν καλές ευκαιρίες για νίκη στο Μπέρμιγχαμ, αλλά εκεί η Άστον Βίλα ισοφάρισε 1-1.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Λίβερπουλ κέρδισε και τους 7 τελευταίους αγώνες της εναντίον της Γουλβς.
Πρόβλεψη
Η εντός έδρας Λίβερπουλ θεωρείται φυσικά το φαβορί. Αλλά τόσο αυτή όσο και η Γουλβς πρέπει τώρα να σώσουν την κατάσταση στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν θα δώσουν λοιπόν τον καλύτερό τους εαυτό στο κύπελλο, περιμένουμε «under 3,0» (απόδοση 1,88).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *