The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Γουέστ Χαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-ВестХэм-19.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022, 9:30 μ.μ.

Άνφιλντ

Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της δωδέκατης αγωνιστικής της Premier League, η Λίβερπουλ θα αναμετρηθεί με τη Γουέστ Χαμ.

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ ακόμα δεν μπορεί να φτάσει στη βέλτιστη φόρμα της, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στις πρόσφατες αναμετρήσεις της με Νιούκασλ (2:1), Έβερτον (0:0), Μπράιτον (3:3), Άρσεναλ (2:3) και Μάντσεστερ Σίτι  1:0). Με 13 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 21:12, οι Reds είναι μόλις ένατοι, έξι βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα.

Γουέστ Χαμ

Ενώ η Γουέστ Χαμ μετά από ελάχιστες ήττες 1:2 από την Τσέλσι και 0:1 από την Έβερτον, φάνηκε αντάξια απέναντι σε Γούλβς (2:0), Φούλαμ (3:1) και Σαουθάμπτον (1:1). Έτσι, τα «σφυριά» ομόρφυναν ελαφρώς την εντύπωση όχι πολύ πειστικού ξεκινήματος της σεζόν, τώρα είναι δωδέκατοι με 11 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 9:11.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά η Λίβερπουλ είναι πολύ πιο δυνατή και γενικά η ομάδα στο Άνφιλντ σχεδόν πάντα κερδίζει. Επειδή όμως η Γουέστ Χαμ είναι ένας πολύ ασυμβίβαστος αντίπαλος, δεν περιμένω από τους «κόκκινους» να τα καταφέρουν με συντριπτικό σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λίβερπουλ με 1-2 γκολ και απόδοση 2,05.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *