The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Γουέστ Χαμ: Πρόβλεψη στον αγώνα

Liverpool-WestHamUnited-24.02b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ

Η Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας αποφάσισε αυτή τη φορά να κλείσει το πρόγραμμα περιοδεία μόνο τη Δευτέρα. Για το τέλος άφησε μια συνάντηση μεταξύ Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ. Θα μπορέσουν τα «σφυριά» να δημιουργήσουν προβλήματα στο Άνφιλντ στον ηγέτη της Πρέμιερ Λιγκ; Ή όλα θα καταλήξουν στο πόσο πολύ θα κερδίσει η καλύτερη ομάδα του Misty Albion; Παρουσιάζουμε την αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 24 Φεβρουαρίου 2020.

Η Λίβερπουλ πρέπει να προσγειωθεί

Οι «κόκκινοι» για πολύ καιρό δεν έχαναν από κανέναν, και δεν έχαναν ακόμη και βαθμούς. Όμως, έχοντας χάσει ένα γκολ στην αρχή του αγώνα ενάντια στην Ατλέτικο Μαδρίτης, οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ δεν μπόρεσαν να βρουν το κλειδί για την άμυνα των «στρωματάδων». Επιπλέον, ακόμη και κατά τη διάρκεια του διαλείμματος ο Γερμανός δεν κατάφερε να βρει έναν τρόπο να λύσει τα αινίγματα που του έθεσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ωστόσο, κι ο προηγούμενος αγώνας, έναντι της αδύναμης Νόριτς, έδειξε ήδη ότι η μέλλουσα πρωταθλήτρια της Αγγλίας δεν ήταν σε καλύτερη κατάσταση, πίεσαν τη χειρότερη ομάδα της κατάταξης μόνο στο τελευταίο μέρος της συνάντησης. Όμως, έχοντας χάσει, οι παίκτες πρέπει να κουνηθούν και ο Kloppo, προφανώς δεν είναι ευχαριστημένος με το παιχνίδι (φυσικά – ούτε ένα σουτ στο στόχο στη Μαδρίτη μέσα σε 90 λεπτά), μπορεί να ανανεώσει την ομάδα. Οι ξεχωριστές αλλαγές είναι απλώς αναπόφευκτες, για παράδειγμα, ο Hendeson εγκατέλειψε πρόωρα το Στάδιο Μετροπολιτάνο λόγω τραυματισμούς.

Η Γουέστ Χαμ είναι απίθανο να παίξει όπως θα έπρεπε

Τα «σφυριά» παίζουν ακριβώς για τη θέση που καταλαμβάνουν στην κατάταξη. Η ομάδα του Λονδίνου φαίνεται να έχει ποντάρει στον David Moyes, μαζί του ο σύλλογος δεν έγινε καλύτερος στην άμυνα και γύρισε τελείως ανόητος στην επίθεση. Μόνο μεμονωμένοι παίκτες προσπαθούν – Noble, Snodgrass, Rice, αλλά γενικά η Γουέστ Χαμ φαίνεται σχεδόν καταδικασμένη. Δεν κατάφεραν να δείξουν τίποτα την Τετάρτη εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι, ακόμη και παρά το σοκ του αντιπάλου στην «απαγόρευση» της UEFA στο Champions League. Οι «πολίτες» κέρδισαν 2:0, το θα μπορούσε να είναι υψηλότερο αν δεν υπήρχαν κάνα δυο σέιφ του Fabiansky και όχι οι υψηλότερες αποδόσεις του Gabriel Jesus και συμπαίκτες. Τα «σφυριά» με τους 2 βαθμούς σε 6 γύρους βρίσκονται ήδη στη ζώνη υποβιβασμού και δεν είναι ξεκάθαρο πώς η ομάδα μπορεί να βγει από εκεί.

Προηγούμενοι αγώνες

Μόλις στα τέλη Ιανουαρίου συναντήθηκαν οι σύλλογοι στο Λονδίνο και εκεί η Λίβερπουλ κέρδισε 2:0 χωρίς προβλήματα. Αλλά πριν από ένα χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2019, υπήρχαν 1:1, ίσως αυτοί οι βαθμοί  έλειπαν στους «κόκκινους» για το τίτλο στο πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ είναι υποχρεωμένη να αποκατασταθεί μπροστά στους οπαδούς για την αποτυχία στο Champions League. Όμως η συντριπτική ήττα δεν είναι απαραίτητη, η ομάδα του Κλοπ δίδαξε ότι προτιμά να κερδίσει με τον τρόπο του μεγάλου κυρίου, ιδανικά 2:0. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *