The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Γουέστ Μπρομ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool-WestBrom-27.01

Κύπελλο Αγγλίας

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας θα συναντηθούν δύο αγγλικές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, Λίβερπουλ και Γουέστ. Εντελώς ξεκάθαρο φαβορί του ζευγαριού υπάρχει η Λίβερπουλ, η ομάδα του Κλοπ έχει σχεδόν χάσει την ευκαιρία να κερδίσει στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ταυτόχρονα οι «κόκκινοι» έχουν πολύ υψηλές φιλοδοξίες, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι θέλουν να κερδίσουν τουλάχιστον ένα τρόπαιο τη φετινή σεζόν. Με τη σειρά τους τα “κοτσύφια” επικεντρώνονται στον αγώνα για την επιβίωση στην ελίτ αγγλική κατώτατη.

Φαβορί

Στα 5 τελευταία παιχνίδια η Λίβερπουλ κέρδισε τέσσερις φορές με μία ήττα. Ήττα συνέβη στον τελευταίο αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας εναντίον Σουόνσι. Το αουτσάιντερ της ελίτ με τίποτα δεν ήθελε να παρατηθεί, έχοντας σημειώσει το μοναδικό στόχο, οι “κύκνοι” επικεντρώθηκαν στην άμυνα και κέρδισαν. Μετά από αυτήν την  αποτυχία η Λίβερπουλ έπεσε στην τέταρτη θέση στην κατάταξη, έχοντας στο ενεργητικό 47 βαθμούς, η διαφορά από την Τσέλσι, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση, αποτελεί 3 βαθμούς.

Αουτσάιντερ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Άλαν Πάρντιου στο Άνφιλντ δε θα φέρει βασική σύνθεση. 4 ημέρες μετά τον αγώνα στο Λίβερπουλ τα «κοτσύφια» πρέπει να πάνε στο «Etihad» στο Μάντσεστερ, επίσκεψη στο ηγέτη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτή τη στιγμή η Γουέστ Μπρομ βρίσκεται στην 19η θέση στην κατάταξη, τώρα δεν είναι να ασχοληθεί με το κύπελλο. Εκτός έδρας στο πλαίσιο του ελίτ αγγλικού πρωταθλήματος της τρέχουσας σεζόν η Γουέστ Μπρομ έπαιξε 12 παιχνίδια, από τα οποία κέρδισε μόνο 2.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ έχει έναν καλό πάγκο, ο Κλοπ έχει άτομα να βάλει στους αγώνες του κυπέλλου. Επιπλέον, μην ξεχνάτε τον παράγοντα της έδρας, ο οποίος θα είναι στο πλευρό του φαβορί. Σε αυτή την περίπτωση, η μόνη σωστή απόφαση είναι να ποντάρετε στο χάντικαπ μείον της Λίβερπουλ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ -1,5  με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *