The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Βιγιαρεάλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-Вильярреал-27.04_cr

Champions League – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Άνφιλντ

Την Τετάρτη τον πρώτο τους ημιτελικό αγώνα του Champions League θα παίξουν Λίβερπουλ και Βιγιαρεάλ, η πρόβλεψη για τον αγώνα τους δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας. Ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα προς τον τελικό;

Η Λίβερπουλ θα μπορούσε να έχει μια εκπληκτική σεζόν

Δεδομένου του αριθμού των αγώνων της Λίβερπουλ και των εξαιρετικών αποτελεσμάτων, η μόνη λογική ερώτηση είναι, πώς μπορεί να προλαμβάνει παντού; Όλα είναι πολύ καλά, αλλά ακόμη και σε αυτό το στάδιο, η ομάδα μπορεί να καταστρέψει τη σεζόν της. Στην Πρέμιερ Λιγκ τα παιδιά του Κλοπ είναι δεύτεροι, πίσω από την Μάνσιτι κατά ένα βαθμό, εδώ μέχρι τον τελευταίο γύρο θα γίνεται αγώνας για το τίτλο στο πρωτάθλημα, όπου όλα είναι στα χέρια των «πολιτών». Επίσης, οι Reds θα παίξουν στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με την Τσέλσι, ενώ ο σύλλογος δεν αφήνει φιλοδοξίες για την κατάκτηση του Champions League. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος, η Λίβερπουλ σε μια δύσκολη μάχη κέρδισε το ντέρμπι κόντρα στην Έβερτον 2:0. Πριν από αυτή τη μάχη δεν υπάρχουν προβλήματα στη σύνθεση, μόνο ο Φιρμίνο είναι ακόμα υπό αμφισβήτηση, είχε τραυματισμό.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» ξέρει πώς να αντιμετωπίζει κορυφαίους συλλόγους

Η Βιγιαρεάλ αποφάσισε να πάρει νέο ύψος, υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν ο σύλλογος κέρδισε το Europa League, αυτό το τρόπαιο ήταν το πρώτο στην ιστορία του συλλόγου. Για το «κίτρινο υποβρύχιο» η πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια μεγάλη επιτυχία, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ποιον ο σύλλογος απέκλεισε, πρώτα τη Γιουβέντους και μετά την τρομερή Μπάγερν Μονάχου. Σε αυτό το φόντο, η έβδομη θέση στην Πριμέρα φαίνεται μέτρια, η διαφορά από τους πρώτους 6 είναι τρεις βαθμούς. Η ομάδα βελτιώθηκε λίγο στα τελευταία παιχνίδια, έχοντας καταφέρει να νικήσει εκτός έδρας τη Χετάφε 2:1, και στη συνέχεια εντός έδρας τη Βαλένθια 2:0. Οι παίκτες του Εμέρι πιστεύουν στον εαυτό τους και προσπαθούν να προκαλέσουν άλλη αίσθηση. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τρεις παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί μόνο μία φορά, ήταν επίσης ημιτελικός, μόνο του Europa League το 2016. Η Βιγιαρεάλ κατάφερε να αρπάξει τη νίκη στην πρώτη συνάντηση εντός έδρας 1:0, αλλά η Λίβερπουλ πήρε μια πειστική εκδίκηση 3:0, έχοντας καταφέρει να προκριθεί.

Πρόβλεψη

Παρά τον κίνδυνο για τη Βιγιαρεάλ, οι μπουκμέικερ στο πρώτο παιχνίδι θεωρούν μεγάλο φαβορί τους παίκτες του Μερσεϊσάιντ. Δεν είναι δύσκολο να προβλέψουμε το μοτίβο του παιχνιδιού, η Λίβερπουλ θα έχει πιθανώς περισσότερη κατοχή της μπάλας, το «κίτρινο υποβρύχιο» θα παίξει σκόπιμα δεύτερο νούμερο, αν και θα προσπαθήσει να περιορίσει την ελευθερία δράσης του αντιπάλου όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο αγώνας τακτικής είναι πολύ σημαντικός, γιατί οι σύλλογοι εκπαιδεύονται από ταλαντούχους τεχνικούς. Η υποστήριξη των φιλάθλων θα πρέπει να βοηθήσει τους γηπεδούχους να πετύχουν τη νίκη, ποντάρουμε στην επιτυχία τους με χάντικαπ -1,5 γκολ και απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *