The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Ίντερ: προγνωστικά για στοίχημα

Ливерпуль-Интер-08.03_cr

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2022, 10:00 μ.μ.

Άνφιλντ

Λίβερπουλ και Ίντερ θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο της μονομαχίας τους στους 16 του Champions League.

Λίβερπουλ

Τον περασμένο μήνα, η Λίβερπουλ πέτυχε νίκες επί της Νόριτς (3:1, 2:1), της Λιντς (6:0) και της Γουέστ Χαμ (1:0), καθώς νίκησε και την Τσέλσι στον τελικό του Λιγκ Καπ. Οι «Κόκκινοι» εξακολουθούν να είναι δεύτεροι στην Premier League και κυνηγούν κάθε πιθανό τρόπαιο.

Ίντερ

Η πρόσφατη συντριπτική ήττα της Σαλερνιτάνα (5:0) βοήθησε την Ίντερ όχι μόνο να ανακτήσει την εμπιστοσύνη στις δικές της ικανότητες, αλλά και να ανακτήσει την ηγεσία στη Serie A. Αλλά πριν από αυτό, οι Νερατζούρι έδειχναν εξαιρετικά θαμπά σε αναμετρήσεις με Σασουόλο (0:2), Τζένοα ( 0:0) και Μίλαν (0:0).

Πρόβλεψη

Πριν από τρεις εβδομάδες, η Λίβερπουλ κέρδισε στο Μιλάνο με δύο γκολ διαφορά. Πιστεύω ότι με την υποστήριξη των κερκίδων τους οι παίκτες της Λίβερπουλ θα αποδείξουν για άλλη μια φορά την ανωτερότητά τους στην κατηγορία έναντι των αντιπάλων τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *