The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Έβερτον: πρόβλεψη αγώνα

Liverpool-Everton-10.12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017, 4:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή στο 16ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Λίβερπουλ και Έβερτον θα παίξουν μεταξύ τους, ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, όπου οι «κόκκινοι» υπάρχουν ξεκάθαρο φαβορί. Η ομάδα του Κλοπ στα μεσοβδόμαδα είχε καλή πρακτική στη Σπαρτάκ Μόσχας, νικώντας τη νυν πρωταθλήτρια Ρωσίας, αλλά και τα «ζαχαρωτά» επιτυχημένα πήγαν στην Κύπρο, απ’ όπου έφεραν σαρωτική νίκη επί του Απόλλωνα.

Τέλεια φόρμα

Η Λίβερπουλ στα τελευταία τρία παιχνίδια σκόραρε στην πύλη των αντίπαλων 15 γκολ, δηλαδή, κατά μέσο όρο πέντε αποτελεσματικές ενέργειες ανά συνάντηση, εκπληκτικές στατιστικές που υποδηλώνουν ότι οι “κόκκινοι” είναι τώρα απλά σε τρελή φόρμα. Τα θύματα της Λίβερπουλ ήταν: Σπαρτάκ, Μπράιτον και Στόουκ Σίτι. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ οι μελλοντικοί γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση, έχουν 29 βαθμούς στο ενεργητικό, χάνουν 14 βαθμούς από την κορυφαία Μάντσεστερ Σίτι.

Ήδη στη μέση

Μετά από χάλια έναρξη της σεζόν, απόλυση του Kuman, η Έβερτον επιτέλους συνήλθε και κέρδισε σταθερότητα. Στα τρία τελευταία παιχνίδια μόνο νίκες: επί του τον Απόλλωνα, Χάντερσφιλντ, Γουέστ Χαμ. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ τα “ζαχαρωτά” βρίσκονται στη 10η θέση με 18 βαθμούς στον κουμπαρά, η διαφορά από την έβδομη στην κατάταξη Μπέρνλι είναι εφτά μονάδες, δηλ. από την άποψη του αγώνα για τη θέση στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό τίποτα δεν έχει χαθεί για τους μπλε.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ είναι σε καλή κατάσταση, η ομάδα του Κλοπ θέλει να μπει στο TOP-3, η Τσέλσι, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση, είναι τρεις μονάδες μπροστά. Οι «κόκκινοι» στο Άνφιλντ παίζουν πολύ ποιοτικά, χάνουν λίγα γκολ στο δικό τους δίχτυο, αλλά παρουσιάζουν υψηλά αποτελέσματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *