The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Έβερτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-Эвертон-20.02b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λίβερπουλ. Στάδιο Anfield

Το πρόγραμμα του Σαββάτου για τον εικοστό πέμπτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ περιλαμβάνει το σημαντικό ντέρμπι του Merseyside.

Λίβερπουλ

Η νυν πρωταθλήτρια Λίβερπουλ είναι τώρα μόνο έκτη με 40 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 45:32. Μετά τις νίκες επί όχι των πιο αδύναμων Τότεναμ (3:1) και Γουεστ Χαμ (3:1), οι παίκτες του Κλοπ κατάφεραν να χάσουν από τους Μπράιτον (0:1), Μάντσεστερ Σίτι (1:4) και Λέστερ (1:3).

Έβερτον

Σε μια παρόμοια χρονική περίοδο, η Έβερτον νίκησε την Λιντς 2:1, σημείωσε ισοπαλία 3:3 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ηττήθηκε από τους Νιούκαστλ (0:2), Φούλαμ (0:2) και Μάντσεστερ Σίτι (1 :3). Με 37 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 35:33, τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται στην έβδομη θέση μόλις πέντε βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Champions League.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, και οι δύο ομάδες δεν θα καθίσουν στην άμυνα, καθώς αυτή η προσέγγιση είναι απίθανο να τους επιφέρει θετικό αποτέλεσμα. Με τόσο υψηλό επιθετικό δυναμικό, θα είναι δύσκολο για τη Λίβερπουλ και την Έβερτον να μην ανταλλάξουν γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: αι οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *