The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Έβερτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool-Everton-05.01

Κύπελλο Αγγλίας

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018, 9:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ήδη στο στάδιο του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας τους οπαδούς του αγγλικού ποδοσφαίρου περιμένει μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση: το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, στο οποίο η Λίβερπουλ είναι η γηπεδούχος ομάδα. Οι φορείς στοιχημάτων δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι οι “κόκκινοι” θα κερδίσουν το επερχόμενο παιχνίδι και είναι δύσκολο να διαφωνήσουμε με την γραμμή αυτή, δεδομένου του επιπέδου ποδοσφαίρου που οι μελλοντικοί αντίπαλοι δείχνουν τον τελευταίο καιρό.

Τέλεια φόρμα

Η Λίβερπουλ στα πέντε τελευταία παιχνίδια δεν έχει χάσει ποτέ, κατάφερε να κερδίσει τέσσερις φορές και μία φορά έπαιξε ισοπαλία. Ισοπαλία καταγράφηκε στον αγώνα ενάντια στην Άρσεναλ, νίκη επί της Μπόρνμουθ, Σουόνσι, Λέστερ και Μπέρνλεϊ. Είναι σημαντικό να σημειωθεί μία λεπτομέρεια ότι τον τελευταία καιρό οι “κόκκινοι” πιέζουν συχνά τον αντίπαλό τους στο τερματισμό των αγώνων, όπως ήταν με την Μπέρνλεϊ, δηλαδή. με την φυσική κατάσταση είναι όλα τέλεια στην ομάδα του Κλοπ.

Έχουν να χάσουν πολύ καρό

Με τον Σαμ Αλαρντάις τα “ζαχαρωτά” για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχαναν, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια οι “μπλε” ήταν ασθενέστεροι από την Μπόρνμουθ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συνολικά στους πέντε τελευταίους αγώνες τα “ζαχαρωτά” κατάφεραν να νικήσουν την Σουόνσι Σίτι 3:1, με δύο ισοπαλίες με την Τσέλσι 0:0 και Γουέστ Μπρομ 0:0 και δύο ήττες. Στην κατάταξη της Premier League η Έβερτον έπεσε στην ένατη θέση, έχει 27 βαθμούς στο ενεργητικό, αλλά διατηρούνται οι πιθανότητες της έβδομης θέσης, η οποία μπορεί ακόμα να γίνει του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, αν και το αρνητικό χάντικαπ έχει ήδη φτάσει επτά βαθμούς.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή στο επίπεδο ποδοσφαίρου στην Αγγλία, αν και είναι κατώτερη από κάποιον, είναι μόνο η Μάντσεστερ Σίτι. Ο Κλοπ βρήκε την ισορροπία, διόρθωσε το παιχνίδι της ομάδας του στο αμυντικό κομμάτι. Η πιθανή αναχώρηση του Coutinho μπορεί να αποδυναμώσει κάπως τους “κόκκινους” στην επίθεση, αλλά αυτή η απώλεια δεν θα πρέπει να γίνει κρίσιμη, επειδή η γραμμή επίθεσης των φιλοξενουμένων είναι πολύ ισχυρή και ποικίλη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *