The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Έβερτον: προγνωστικά για τον αγώνα

LIVERPOOL, ENGLAND - APRIL 24: (THE SUN OUT,THE SUN ON SUNDAY OUT ) Mohamed Salah of Liverpool with Everton's Vitalli Mykolenko during the Premier League match between Liverpool and Everton at Anfield on April 24, 2022 in Liverpool, England. (Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Άνφιλντ
Αν και η Δευτέρα δεν επιδίδεται στην ποδοσφαιρική διαφορετικότητα, το ντέρμπι του Λίβερπουλ είναι ξεκάθαρα εντυπωσιακό, φυσικά μιλάμε για την αναμέτρηση Λίβερπουλ με Έβερτον, διαβάστε την πρόγνωση για τον αγώνα αυτών των συλλόγων στην ιστοσελίδα μας.
Οι Reds βρίσκονται σε σοβαρή κρίση
Τα πράγματα είναι τόσο άσχημα για τη Λίβερπουλ που ο σύλλογος είναι πιθανό να μείνει εκτός πρώτης τετράδας. Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ είναι μόλις δέκατοι στην Πρέμιερ Λιγκ, 12 βαθμούς πίσω από τους τέσσερις, αν και υπάρχουν δύο παιχνίδια στο χέρι. Το σερί ήττων του συλλόγου έχει παραταθεί, καθώς δεν καταφέρνει να κερδίσει τέσσερις σερί αγώνες. Στον τελευταίο γύρο σημειώθηκε αποτυχία εκτός έδρας κόντρα στη Γούλβερχαμπτον – 0:3. Η Λίβερπουλ δεν έχει σκοράρει καν στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος. Συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις ο προπονητής απολύεται, αλλά ο Κλοπ έχει μεγάλη αξιοπιστία. Επτά παίκτες θα χάσουν αυτή τη συνάντηση λόγω τραυματισμών.
Προσπάθεια να ξαναρχίσουν τη σεζόν από τα «ζαχαρωτά»
Η Έβερτον έχει ήδη βυθιστεί στη ζώνη του υποβιβασμού, αν και ως προς τη σύνθεση και τις οικονομικές δυνατότητες θα μπορούσε να κρατήσει γερά στη μέση. Πλέον η ομάδα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, καταλαμβάνοντας τη 18η θέση της βαθμολογίας. Ο σύλλογος απέλυσε τον Φρανκ Λάμπαρντ, μια απόφαση που υποδηλώνει ότι ο νέος προπονητής ήταν ο Σον Ντάιτς, ο οποίος κατάφερε να ξεκινήσει με εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της κορυφαίας Άρσεναλ. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε πέντε παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.
Προσωπικές συναντήσεις
Τέτοια ντέρμπι γίνονται πάντα σε έναν ενδιαφέρον και απρόβλεπτο αγώνα, στον πρώτο γύρο οι ομάδες δεν μπόρεσαν να καθορίσουν τον νικητή, έχοντας καταγράψει ισοπαλία χωρίς τέρματα.
Πρόβλεψη
Η παρακολούθηση αυτού του ντέρμπι θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσετε το απόγευμα Δευτέρας για τους φίλαθλους. Είναι από τους αγώνες που πρέπει να ποντάρεις προσεκτικά στα live, δεδομένου του πνεύματος του παιχνιδιού. Πιστεύουμε ότι οι σύλλογοι είναι ικανοί να δώσουν μια θεαματική μάχη αυτή τη φορά, παρόλο που η Έβερτον δεν θα έχει διάθεση να παίξει σε τροχιά σύγκρουσης. Ας ρισκάρουμε να ποντάρουμε στο over 2,5 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *