The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Άστον Βίλα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-АстонВилла-05.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λίβερπουλ. Στάδιο Anfield

Την Κυριακή, στο πλαίσιο του τριακοστού τρίτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγλαώς θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ Λίβερπουλ και Άστον Βίλα.

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ σημείωσε 86 πόντους με διαφορά τερμάτων 70:25, χάρη σ’ αυτό δεν θα πέσει κάτω από την πρώτη θέση. Έχοντας κερδίσει τον πολυαναμενόμενο τίτλο πρωταθλήτριας, οι παίκτες του Μέρσεϊσάντ επέτρεψαν στον εαυτό τους να χαλαρώσουν. Ως αποτέλεσμα, οι εντός έδρας νίκες 4:0 επί της Κρίσταλ Πάλας και 2:1 επί της Μπόρνμουθ, καθώς και εκτός έδρας επί της Γουότφαρντ (0:3), Έβερτον (0:0) και Manchester City (0:4).

Άστον Βίλα

Η απόδοση της Aston Villa είναι πολύ χειρότερη: δέκατη όγδοη θέση, 27 πόντοι στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 36:60 γκολ. Ταυτόχρονα, τα λιοντάρια για πολύ καιρό δεν γνωρίζουν τη γεύση των νικών. Στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις σημείωσαν ισοπαλίες 0-0 με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και 1-1 με τη Νιουκάστλ, χάνοντας 0-4 από τη Λέστερ, 1:2 από τη Τσέλσι και 0-1 από τους Γούλβς.

Πρόβλεψη

Στην τρέχουσα εκστρατεία η Λίβερπουλ έχει ακόμη ποσοστό νίκης εκατό τοις εκατό στην έδρα της. Νομίζω ότι μια ευχάριστη τάση για αυτήν θα συνεχιστεί στο παιχνίδι με ειλικρινά αδύναμη Άστον Βίλα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,975.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *