The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Άρσεναλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool-Arsenal-30.10

Λιγκ Καπ Αγγλίας

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άινφιλντ

Στις 30 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των 32 του Λιγκ Καπ Αγγλίας, θα συναντηθούν η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ, ένας τέτοιος αγώνας απλά δεν μπορεί να χαθεί. Ο ιστότοπός μας προτείνει τη δική του πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ – Άρσεναλ.

Παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ εν κινήσει

Η Λίβερπουλ είναι πολύ καλή αυτή τη σεζόν, η ενδεκάδα του Κλοπ κέρδισε στο Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη σεζόν και δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί. Οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ οδηγούν στην Πρέμιερ Λιγκ και είναι 6 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος οι «κόκκινοι» νίκησαν εντός έδρας τη Τότεναμ σε μια δύσκολη μάχη – 2:1. Σημειώνουμε επίσης ερκετά καλό παιχνίδι της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η Λίβερπουλ είναι η δεύτερη μετά από τρεις γύρους και πρέπει να προκρίνεται στα πλέι-οφ. Στους 64 του Λιγκ Καπ η ομάδα νίκησε την Μίλτον Κέινς 2:0.

Η Άρσεναλ επιβραδύνθηκε

Η ομάδα του Λονδίνου ξεκίνησε πολύ καλά αυτή τη σεζόν, αλλά στους τελευταίους γύρους της Πρέμιερ Λιγκ επιβράδυνε πολύ. Οι «κανονιέρηδες» σημείωσαν μόνο ένα βαθμό στους τελευταίους δύο γύρους του αγγλικού πρωταθλήματος. Η Άρσεναλ στο τελευταίο παιχνίδι είχε προβάδισμα εντός έδρας στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας 2:0 ήδη στο 9ο λεπτό, αλλά στο τέλος έπαιξε ισοπαλία 2:2. Οι παίκτες Ουνάι Εμέρι βρίσκονται στην πέμπτη θέση στο αγγλικό πρωτάθλημα, 4 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Στον όμιλο του Europa League η ομάδα οδηγεί στο κουαρτέτο της, έχοντας κερδίσει και τους τρεις αγώνες. Η Άρσεναλ παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, αλλά ο σύλλογος συχνά στερείται σταθερότητας.

Προσωπικές συναντήσεις

Δεν είναι δύσκολο να υποθέσουμε ότι οι αντίπαλοι είχαν πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις μεταξύ τους. Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους αυτή τη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, σε εκείνο τον αγώνα η Λίβερπουλ ήταν ισχυρότερη από την Άρσεναλ στην έδρα της με σκορ 3:1.

Πρόβλεψη

Είναι δύσκολο για οποιοδήποτε σύλλογο στον κόσμο να αντισταθεί στο περίφημο Άινφιλντ και η Άρσεναλ θα περάσει δύσκολα. Αν και το Λιγκ Καπ δεν είναι τόσο διάσημο, οι ομάδες πιθανότατα θα βγάλουν συνθέσεις μάχης. Υπό αυτές τις συνθήκες, το πλεονέκτημα θα είναι στην πλευρά της Λίβερπουλ, η οποία είναι τώρα θαυμάσια. Προτείνουμε να ποντάρετε σε καθαρή νίκη των γηπεδούχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *