The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool-Arsenal-24.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Άνφιλντ (Λίβερπουλ)

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019,7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Προτείνουμε στους φίλαθλους και τους οπαδούς των στοιχημάτων την πρόβλεψη για τον αγώνα του τρίτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, στον οποίο θα παίξουν Λίβερπουλ και Άρσεναλ. Θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ των μελών της «μεγάλης εξάδας» της Αγγλίας, τέτοιους αγώνες είναι πάντα ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε.

Η Λίβερπουλ στην κορυφή της δόξας

Τώρα η Λίβερπουλ έχει επιστρέψει την παλιά της δόξα, η ομάδα είναι και πάλι η κορυφαία στην Ευρώπη και φέρνει φόβο στους αντιπάλους της. Οι παίκτες της πήραν πέρσι το Champions League. Τώρα η ομάδα έχει νέα κορυφή – τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, που είναι πιθανότατα πιο δύσκολο να κερδίσει από οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Προς το παρόν στο πρωτάθλημα ο Γιούργκεν Κλοπ και τα αγόρια του πηγαίνουν χωρίς απώλειες. Στην αρχή υπήρξε εύκολη νίκη επί της Νόριτς εντός έδρας 4:1. Στο δεύτερο γύρο νικήθηκε η Σαουθάμπτον εκτός έδρας 2:1. Μέχρι στιγμής η Λίβερπουλ παρουσιάζει το ίδιο ποδόσφαιρο όπως και πέρυσι, αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί λάθος.

Οι «κανονιέρηδες» ανεβάζουν τους ρυθμούς

Η Άρσεναλ την περασμένη σεζόν παρέμεινε εκτός της τετράδας της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και επίσης έχασε στον τελικό του Europa League. Ο Ουνάι Εμέρι χτίζει την ομάδα και οι «κανονιέρηδες» τώρα φαίνονται πιο δυνατοί. Η ομάδα ξεκίνησε με δύο νίκες, πάνω από τη Νιούκασλ εκτός έδρας 1:0 και την Μπέρνλεϊ εντός έδρας 2:1. Οι Λονδρέζοι είχαν εξαιρετική εμφάνιση σε αγώνες του καλοκαιριού και κράτησαν αυτόν τον ενθουσιασμό στο πρωτάθλημα. Θα είναι δύσκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο να αντιμετωπίσει μια τέτοια Άρσεναλ.

Προηγούμενες προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες συχνά ευχαριστούν τους θεατές με μεγάλο αριθμό των γκοκ σε προσωπικές συναντήσεις. Την περασμένη σεζόν η Λίβερπουλ νίκησε τους Λονδρέζους στην τομέα της με σκορ 5:1, ενώ στη δεύτερη συνάντηση σημειώθηκε ισοπαλία 1:1.

Πρόβλεψη

Στους αγώνες όπως ο επερχόμενος συχνά υπάρχουν εκπλήξεις. Και οι δύο ομάδες θα φτάσουν στον αγώνα χωρίς απώλειες βαθμών και σε καλή διάθεση. Οι φορείς στοιχημάτων στοιχηματίζουν στη Λίβερπουλ, που θα παίξει στο Άνφιλντ, όπου είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς. Η Άρσεναλ πιθανότατα θα πάει στην ανοιχτή μάχη με τη Λίβερπουλ, οι παίκτες του Ουνάι Εμέρι δεν αποφεύγουν τον αγώνα. Σε τέτοια περίπτωση θα ποντάρουμε στους γηπεδούχους, η καλύτερη επιλογή των παικτών και η έδρα τους θα πρέπει να τους βοηθήσουν να κερδίσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *