The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 10:  Fred of Manchester United in action during the Premier League match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford on August 10, 2018 in Manchester, United Kingdom.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020, 6:00  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

King Power

Στις 26 Ιουλίου θα παιχτεί ο τελευταίος γύρος στην Πρέμιερ Λιγκ, όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα, έτσι ώστε να μην υπάρχουν αγώνες κατόπιν  συνεννόησης ή άλλοι χειρισμοί. Θεωρούμε ότι η μάχη Λέστερ-Μάντσεστε Γιουνάιτεντ είναι η κεντρική συνάντηση της περιοδείας. Ποιος θα είναι ο κάτοχος του εισιτηρίου για το Champions League;

Η αποφασιστική μάχη για τις αλεπούδες

Λίγοι θα μπορούσαν να είχαν φανταστεί πριν από την επανεκκίνηση ότι η Λέστερ θα αποκλειόταν από το top-4. Οι «αλεπούδες» είχαν ισχυρό προβάδισμα πάνω στην πέμπτη θέση και έπαιξαν καλά όλη τη σεζόν. Όλα χάλασαν μετά το lock down, μόνο δύο νίκες σε εννέα συναντήσεις και ο σύλλογος έχει ήδη επιστρέψει στην πέμπτη θέση. Η ήττα στον τελευταίο γύρο από την Τότεναμ 3:0 ήταν ενδεικτική. Αλλά οι οπαδοί έχουν ήδη δει «αλεπούδες» στο Champions League, αλλά ένα τέτοιο σενάριο είναι ακόμα δυνατό. Η νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εγγυάται στην ενδεκάδα του Μπρένταν Ρότζερς τη θέση στην πρώτη τετράδα. Αλλά θα είναι δύσκολο να κερδίσει τρεις βαθμούς, γιατί 7 παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη. Υπάρχει μια εκδοχή στην οποία η Λέστερ θα ικανοποιηθεί με ισοπαλία, αλλά σε αυτήν την περίπτωση η Τσέλσι πρέπει να χάσει από την Γούλβερχαμπτον. Οι «αλεπούδες» δεν πρέπει να υποτιμόνται, αλλά έχουν ελάχιστες πιθανότητες να κερδίσουν.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπορούν να χάσουν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε από ένα είδος μεταμόρφωσης μετά το διάλειμμα. Ο σύλλογος άρχισε να δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό είδος ποδοσφαίρου, το οποίο φέρει αποτελέσματα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν χάσει μετά την επανεκκίνηση, αν και υπήρξαν ανεπιτυχείς αγώνες με την Γουέστ Χαμ 1:1, Σαουθάμπτον 2:2, εδώ ήταν απαραίτητο να πάρει τους μέγιστους βαθμούς. Ο σύλλογος έχασε στους ημιτελικούς του FA Cup από την Τσέλσι 1:3. Οι Λονδρέζοι συνέτριψαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε εκείνη τη συνάντηση, εκτός αυτού, ο Ντε Γκέα έπαιζε αδύναμα. Θεωρητικά, οι παίκτες του Σόλσκερ μπορούν να κερδίσουν το εισιτήριο στο Champions League κερδίζοντας το Europa League, αλλά αυτό είναι πολύ ολισθηρός δρόμος. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τρίτη στην κατάταξη και πρέπει να διατηρήσει αυτό τη θέση.

Οι στατιστικές των προσωπικών αναμετρήσεων δείχνουν ένα τεράστιο πλεονέκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ακόμα και στο νικηφόρο για τον εαυτό της πρωτάθλημα η Λέστερ δεν κατάφερε να νικήσει τους «κόκκινους διαβόλους». Στον πρώτο γύρο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε εντός έδρας με σκορ 1:0, νίκη στην ομάδα έφερε το γκολ του Ράσφορντ στο 8ο λεπτό από το σημείο πέναλτι.

Πρόβλεψη

Πολλοί παράγοντες τάσσονται υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς η ομάδα είναι στην καλύτερη κατάσταση, ενώ η Λέστερ δεν θα βοηθηθεί από τις κερκίδες της. Σημειώνουμε επίσης μεγάλο αριθμό σημαντικών απωλειών στις «αλεπούδες». Η Λέστερ έχει μετατραπεί σε μία μέτρια ομάδα,. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι ικανοποιημένη και με ισοπαλία, αλλά ποντάρουμε σε σαφή νίκη των «κόκκινων διαβόλων». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,9.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *