The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Φούλαμ: προγνωστικά για τον αγώνα

Лестер-Фулхэм-03.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Στάδιο King Power

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, οι Λέστερ και Φούλαμ θα παίξουν τον αγώνα τους, το προγνωστικό για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων έχουν ετοιμάσει οι ειδικοί μας.
Οι «αλεπούδες» δυσκολεύονται μετά το διάλειμμα
Η Λέστερ αυτή τη σεζόν κατάφερε να δοκιμάσει τον ρόλο του αουτσάιντερ, αλλά κατάφερε να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα είναι 13η στο πρωτάθλημα, με προβάδισμα μόλις τριών βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Τα πράγματα δεν πάνε καλά μετά την ανάπαυλα, καθώς οι «αλεπούδες» γνώρισαν δύο ήττες, πρώτα από τη Νιούκασλ εντός έδρας με 0-3 και στη συνέχεια από τη Λίβερπουλ εκτός έδρας 1-2. Το παιχνίδι κόντρα στους “Mersessiders” έμεινε στη μνήμη για το γεγονός ότι η Λέστερ άνοιξε το σκορ ήδη στο 4ο λεπτό, αλλά ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο ο Γουάουτ Φας κατάφερε να σκοράρει δύο φορές στα δικά του δίχτυα, φέρνοντας έτσι τη νίκη στον αντίπαλο. Επτά παίκτες θα χάσουν αυτή τη συνάντηση λόγω τραυματισμών.
Η Φούλαμ είναι σταθερά εδραιωμένη στην ελίτ
Η Φούλαμ εξακολουθεί να ανταπεξέρχεται στο έργο της, μένοντας με σιγουριά στην ελίτ, έχοντας προβάδισμα 11 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα είναι τυπικά νεοεισερχόμενη στην Πρέμιερ Λιγκ, αν και στην πραγματικότητα ο σύλλογος περιφέρεται συχνά μεταξύ πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Η σημερινή έβδομη θέση της ομάδας δείχνει πολύ σοβαρή, μετά την ανάπαυλα κατάφερε να κερδίσει δύο νίκες. Πρώτα κέρδισε την Κρίσταλ Πάλας με σκορ 3-0 στο ντέρμπι και στη συνέχεια άρπαξε τη νίκη εντός έδρας από τη Σαουθάμπτον, σημειώνοντας στο τέλος το νικητήριο γκολ 2:1. Τρεις παίκτες δεν θα αγωνιστούν λόγω τραυματισμών.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν την τελευταία φορά στην προηγούμενη σεζόν, τότε οι ομάδες αντάλλαξαν νίκες εκτός έδρας, η Φούλαμ κέρδισε 2:1 και η Λέστερ απάντησε 2:0.
Πρόβλεψη
Θα συναντηθούν οι αντίπαλοι περίπου ίσης κατηγορίας, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε το ποδόσφαιρο σε τροχιά σύγκρουσης. Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους, αν και εδώ μπορεί να αναμένεται οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Οι βαθμοί εδώ χρειάζεται περισσότερο η Λέστερ, η οποία πρέπει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Ωραίο φαίνεται εδώ το στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *