The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Τότεναμ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

LeicesterCity-Tottenham-21.09b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

King Power Stadium

Στις 21 Σεπτεμβρίου στις 2:30 μμ. θα διεξαχθεί ο αγώνας του 6ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, μεταξύ Λέστερ και Τότεναμ. Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί από το King Power Stadium (Λέστερ).

Λέστερ

Η Λέστερ εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο του αγγλικού ποδοσφαίρου. Φυσικά, μετά το τίτλο στο πρωτάθλημα το 2016, η ομάδα έπεσε ελαφρώς, αλλά οι «αλεπούδες» προσπαθούν να πιάσουν το αποτέλεσμα. Για την τρέχουσα περιοδεία ο σύλλογος βρίσκεται αντιμέτωπος με το στόχο να πιάσει ευρωπαϊκά κύπελλα, καθώς την περασμένη σεζόν οι παίκτες κατέλαβαν μόνο την 9η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Γενικώς η Λέστερ ξεκίνησε αρκετά καλά στο νέο πρωτάθλημα, δύο ισοπαλίες και δύο νίκες βοήθησαν το σύλλογο να ενισχυθεί στους δικούς του σκοπούς. Ωστόσο, ήδη στο τελευταίο παιχνίδι, οι ποδοσφαιριστές σκόνταψαν για πρώτη φορά στη σεζόν, χάνοντας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ελάχιστο σκορ 0:1. Μετά από 5 αγώνες οι «αλεπούδες» έχουν ήδη 8 βαθμούς και βρίσκονται στην πέμπτη θέση.

Τότεναμ

Η Τότεναμ κάθε σεζόν αρχίζει με σκέψεις για το τίτλο στο πρωτάθλημα, αλλά με τίποτα οι «Σπερς» δεν καταφέρνουν να πλησιάσουν το πολυπόθητο τρόπαιο. Ωστόσο οι παίκτες καταλαμβάνουν σταθερά θέσεις στη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ, πέρυσι, για πρώτη φορά στην ιστορία, συμμετείχαν στον τελικό αγώνα του τουρνουά. Τη νέα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η ομάδα ξεκινά επίσης όχι με τον καλύτερο τρόπο, μετά από 5 γύρους η ομάδα έχει μόνο 8 βαθμούς και τη τέταρτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Αν και ο τελευταίος αγώνας εναντίον Κρίσταλ Πάλας αποδείχθηκε ωραίος, η Τότεναμ νίκησε συντριπτικά τον αντίπαλο με σκορ 4:0. Αλλά στην αρχή του Τσάμπιονς Λιγκ τα «σπερς» σκόνταψαν, παίζοντας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό 2:2. Τα γκολ του Kane και του Lucas έφεραν τους Βρετανούς μπροστά, αλλά οι Έλληνες κατάφεραν τελικώς να ισοφαρίσουν. Έτσι, οι Λονδρέζοι ξεκινούν την Ευρω-σεζόν με μια μικρή ολίσθηση.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες γνωρίζουν καλά μία την άλλη, αλλά η Τότεναμ διαθέτει τώρα το πλεονέκτημα. Τα «Σπερς» αποδείχθηκαν πιο τυχερά στις τελευταίες τρεις προσωπικές συναντήσεις των ομάδων, αλλά τώρα η ενδεκάδα του Ποκετίνιο παίζει αδύναμα εκτός έδρας, ενώ οι «αλεπούδες» έχουν καλή εμφάνιση στην έδρα τους. Ως εκ τούτου, οι παίκτες του Rogers θα κερδίσουν του βαθμούς τους στον αγώνα του Σαββάτου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Λέστερ δε θα χάσει.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *