The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 23 Μαΐου 2021, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο King Power

Στις 23 Μαΐου και οι δέκα αγώνες του τελευταίου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα. Προγνωστικά για τον αγώνα Λέστερ εναντίον Τότεναμ προετοιμάστηκε από τους ειδικούς μας.

Οι «αλεπούδες» μπορεί και πάλι να μείνουν χωρίς το Champions League

Η Λέστερ κατάφερε να κερδίσει το FA Cup αυτή τη σεζόν, ένα μεγάλο επίτευγμα για έναν τέτοιο σύλλογο, που ξαναγράφει την ιστορία του. Η σεζόν θα ήταν ιδανική αν οι «αλεπούδες» έφταναν στο Champions League, αλλά ο σύλλογος είναι πέμπτος στην Πρέμιερ Λιγκ, πίσω από τη Λίβερπουλ μόνο σε διαφορά τερμάτων. Η μόνη ευκαιρία να μπει στο πρώτο κουαρτέτο είναι  να κερδίσει τον αγώνα του και να περιμένει να αποτύχουν οι Μερσεϊσάιντ εναντίον Κρίσταλ Πάλας. Για το ότι η Λέστερ είναι τώρα μόνο Πέμπτη φταίει αποκλείστηκα η ίδια, μόλις μία νίκη σε τέσσερις συναντήσεις. Εάν η αποτυχία στον τελευταίο γύρο με την Τσέλσι μπορεί να γίνει κατανοητή 1:2, ο σύλλογος έχασε το Τσάμπιονς Λιγκ του όταν έχασε από τη Νιούκασλ 2:4, σημειώνοντας ισοπαλία εναντίον της Σαουθάμπτον, παίζοντας ολόκληρο τον αγώνα στην πλειοψηφία. Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν θα μπορέσει να βασιστεί σε τέσσερις παίκτες λόγω τραυματισμών.

Τα Σπερς πρέπει να προσκολληθούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα

Η Τότεναμ δεν πλησίασε καν στην εκπλήρωση του στόχου της για τη σεζόν, να μπει στο Champions League. Για αυτόν τον λόγο, ο Ζοζέ Μουρίνιο απολύθηκε, δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της ηγεσίας. Τα Σπερς είναι έβδομοι στο πρωτάθλημα, μπροστά από την Έβερτον στη διαφορά τερμάτων και ένα βαθμό πίσω από την Άρσεναλ. Θεωρητικά, μπορεί να προσπεράσει την έκτη Γουέστ Χαμ, αλλά για αυτό η Τότεναμ πρέπει να κερδίσει στον τελευταίο γύρο, περιμένοντας να χάσουν τα «σφυριά» από τη Σαουθάμπτον. Στους Λονδρέζους δεν θα μπορούν να παίξουν δύο παίκτες.

Προσωπικές συναντήσεις

Η συνάντηση του πρώτου γύρου τελείωσε με νίκη 2-0 για την Λέστερ, οι «αλεπούδες» φαίνονταν πιο ενδιαφέρουσες μπροστά, οπότε η επιτυχία τους φαίνεται λογική.

Πρόβλεψη

Αξίζει να δείτε τον επερχόμενο αγώνα, καθώς συναντιούνται δύο ισχυροί αγγλικοί σύλλογοι, οι οποίοι πρέπει να κερδίσουν. Η Λέστερ είναι ένα μικρό φαβορί, συμφωνούμε με αυτό, οι «αλεπούδες» παίζουν πιο σταθερά αυτή τη σεζόν. Εάν μιλάμε για το μοτίβο του παιχνιδιού, φυσικά οι ομάδες θα παίξουν με αντεπιθέσεις, κάθε ομάδα πρέπει να αναλάβει κινδύνους, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στοιχηματίζουμε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *