The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Τότεναμ: προγνωστικά για στοίχημα

Брага-Лестер-26.11b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο King Power

Στην Αγγλία 22 γύροι είναι ήδη πίσω, αν και ορισμένοι σύλλογοι έχουν μείνιε πολύ πίσω λόγω μεταγραφών. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Λέστερ – Τότεναμ που έπρεπε να έχει αναμετρηθεί στη 17η αγωνιστική.

Οι «αλεπούδες» δεν διεκδικούν τίποτα

Η Λέστερ έπεισε πολλούς ότι ήταν έτοιμη να αγωνιστεί με «μεγάλους έξι» συλλόγους της Αγγλίας. Η κλάση επιβεβαιώνεται από τη σταθερότητα και τα αποτελέσματα, τα οποία οι «αλεπούδες» δεν έχουν αυτή τη σεζόν. Η ομάδα καταλαμβάνει μόνο τη δέκατη σειρά στην Πρέμιερ Λιγκ, αν και έχει αρκετές συναντήσεις στο αποθεματικό. Οι τύποι του Μπρένταν Ρότζερς έπαιξαν μόνο μία φορά φέτος, και ήταν αγώνας στο Κύπελλο Αγγλίας εναντίον της Γουότφορντ, όπου κέρδισαν με αυτοπεποίθηση εντός έδρας με 4-1. Αμέσως 11 παίκτες δεν θα μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο στη επερχόμενη συνάντηση, τέσσερις παίζουν στο Κύπελλο Αφρικής σε εθνικές, άλλοι είναι τραυματισμένοι.

Η Τότεναμ έχει καλές πιθανότητες για την πρώτη 4άδα

Οι Σπερς αποκλείστηκαν από το Λιγκ Καπ χωρίς πολλές πιθανότητες, χάνοντας στα ημιτελικά από την Τσέλσι 0-2 εκτός έδρας και 0-1 εντός. Για την Τότεναμ εκείνο το τουρνουά δεν είχε μεγάλη σημασία, γιατί το βασικότερο είναι να προκριθούν στην πρώτη τετράδα. Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε είναι έκτοι στο πρωτάθλημα, 4 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα, αλλά με τέσσερα παιχνίδια στο απόθεμα. Με τον νέο προπονητή η ομάδα δεν έχει χάσει ακόμη στο πρωτάθλημα. Απώλειες προσωπικού έχει και η Τότεναμ, ο Σον τραυματίστηκε, ο Ντάιερ είναι σε καραντίνα και η συμμετοχή των Ρεγκιλόν και Ρομέρο στον επερχόμενο αγώνα είναι αμφίβολη λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Δεδομένου ότι πρόκειται για παιχνίδι του πρώτου γύρου, οι αντίπαλοι δεν έχουν συναντηθεί ακόμα αυτή τη σεζόν, στο παρελθόν οι σύλλογοι αντάλλαξαν εκτός έδρας νίκες, η Λέστερ κέρδισε 2:0 και η Τότεναμ απάντησε με 4:2.

Πρόβλεψη

Αρχικά οι πιθανότητες επιτυχίας των αντιπάλων εκτιμήθηκαν περίπου ίσες, αλλά πλέον οι πιθανότητες επιτυχίας των φιλοξενούμενων άρχισαν να μειώνονται. Όλα εξηγούνται από τις απώλειες προσωπικού των «αλεπούδων», που δύσκολα θα δείξουν το καλύτερό τους ποδόσφαιρο. Είναι ενδιαφέρον εδώ να στοιχηματίζουμε στην επιτυχία των φιλοξενούμενων με μηδενικό χάντικαπ (απόδοση 1,75).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *