The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Τσέλσι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

LeicesterCity-Chelsea-01.02b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο King Power

Στην Αγγλία ο τελευταίος μήνας του χειμώνα ξεκινά με τον επόμενο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ, η οποία χάθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο λόγω του Κυπέλλου. Το Σάββατο κιόλας θα διεξαχθεί ένας ενδιαφέρον και σημαντικός αγώνας: η Λέστερ θα φιλοξένει την Τσέλσι. Θα μπορέσει ο Μπρένταν Ρότζερς να νικήσει τον Φρανκ Λάμπαρντ; Μια αποκλειστική πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα της 1ης Φεβρουαρίου 2020 είναι ήδη διαθέσιμη στους αναγνώστες μας.

Η Λέστερ πλησιάζει όλο και περισσότερο στη νέα τρομερή επιτυχία

Οι «αλεπούδες» τελικά έφτασαν στα τέλη Ιανουαρίου. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο στο πολυάσχολο πρόγραμμα (εκτός από την Πρέμιερ Λιγκ, παίζουν στο Κύπελλο, ο ημιτελικός του Λιγκ Καπ παίχτηκε κιόλας την Τρίτη, αλλά οι διοργανωτές δεν σκέφτηκαν καν να αναβάλουν τον αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ τουλάχιστον για την Κυριακή), αλλά και ότι οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας έχουν προξενηθεί ενεργά στις κορυφαίες ομάδες. Και αυτό, φυσικά, δεν μπορούσε παρά να αποσπάσει την προσοχή των Seyunju, Chilwell, Maddison και των εταίρων και να ανησυχεί τον Μπρένταν Ρότζερς. Τώρα μπορούν να συγκεντρωθούν στου στόχους της σεζόν. Και είναι σχεδόν οι μέγιστοι. Σίγουρα δεν θα είναι δυνατόν να δημιουργήσουν απειλή για τη Λίβερπουλ, καθώς και η Μάντσεστερ Σίτι πλησιάζει σιγά-σιγά. Όμως ο Βάρντι και οι συνέταιροι πλησιάζουν όλο και περισσότερο στην επιστροφή στο Champions League. Μετά την νίκη επί της Γουέστ Χαμ, η οποία βοήθησε να σπάσει την ανεπιτυχή σειρά, οι «αλεπούδες» έχουν 8 βαθμούς διαφορά από την Τσέλσι, τον κοντινότερο διώχτη, και 14 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Τότεναμ και Γούλβες.

Η Τσέλσι προσπαθεί να μην χάσει το χάντικαπ που κέρδισε μέχρι τα μέσα του χειμώνα

Οι «αριστοκράτες» δεν είναι χωρίς προβλήματα. Δεν είναι τυχαίο που για τη συνάντηση εναντίον Χαλ ο Λάμπαρντ έβαλε τον Caballero στο τέρμα και στην πρώτη γραμμή της επίθεσης – τον Μπατσουαγί. Ο Willie πρέπει να δείξει στον Kepa, έναν από τους αντιήρωες της ισοπαλίας με την Άρσεναλ στον τελευταίο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ, ότι για τον Αριζαμπαλάγκα δεν εγγυάται καμία θέση στη βάση. Τον Μισί Μπατσουαγί, από την άλλη πλευρά, έβγαλαν αναγκάστηκα, λόγω του τραυματισμού του Αμπραχάμ. Ο Λάμπαρντ δεν είχε άλλες επιλογές: αν και ο προπονητής έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι χρειάζεται νέους παίκτες, για μεγάλο χρονικό διάστημα η διοίκηση ενήργησε σαν να μην είχε αφαιρεθεί η απαγόρευση. Φαίνεται όμως ότι δεν χρειάζεται να περιμένει για σοβαρές επενδύσεις και θα αναγκαστούν να κρατήσουν την 4η θέση από τις επιθέσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την ίδια σύνθεση βετεράνων και νεολαίας.

Προηγούμενοι αγώνες

Στα μέσα Αυγούστου οι σύλλογοι έπαιξαν ισοπαλία – ο Ndidi απάντησε στο γκολ του Mount. Αυτό που δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη: 7 συνεχόμενες φορές οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να κερδίσουν στην προσωπική συνάντηση και κέρδισαν μόνο μία φορά στους τελευταίους 10 αγώνες.

Πρόβλεψη

Αν και τα στατιστικά υπόσχονται βαθμούς στη Τσέλσι, φαίνεται ότι η Λέστερ έχει όλους τους άσους: παράγοντας της έδρας, σύνθεση, εμπειρία του προπονητή. Απ’ όλα αυτά πρέπει να ωφεληθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λέστερ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *