The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лестер-Челси-19.01b

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021, 10:15 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λέστερ. King Power Stadium

Η αναμέτρηση μεταξύ Λέστερ και Τσέλσι θα είναι ένα από τα κύρια γεγονότα του δέκατου όγδοου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ.

Λέστερ

Η Λέστερ έπαιξε σε υψηλό επίπεδο σε πέντε προηγούμενα παιχνίδια: νίκησε την Τότεναμ 2:0, τη Νιούκασλ 2:1 και τη Σαουθάμπτον 2:0, ενώ σημείωσε ισοπαλία 2:2 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 1:1 με τη Κρίσταλ Πάλας. Έτσι, οι «αλεπούδες» δικαίως βρέθηκαν στη δεύτερη θέση, έχοντας κερδίσει 35 βαθμούς στα ενεργητικό τους με διαφορά τερμάτων 33:21.

Τσέλσι

Ενώ η Τσέλσι είναι μόνο έβδομη με 29 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 33:21. Έτσι, οι «μπλε» είναι ήδη τρεις βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Champions League. Ο λόγος για αυτό είναι η πτώση της ομάδας τον Δεκέμβριο-Ιανουάριο. Τότε οι παίκτες του Λαμπάρντ νίκησαν την Γουέστ Χαμ (3:0) και τη Φούλαμ (1:0), αλλά ταυτόχρονα σκόνταψαν σε μονομαχίες με την Άρσεναλ (1:3), την Άστον Βίλα (1:1) και τη Μάντσεστερ Σίτι (1:3)

Πρόβλεψη

Η σημερινή Λέστερ δεν είναι τουλάχιστον ασθενέστεη από την Τσέλσι, η οποία τώρα έχει αρκετά προβλήματα. Πιστεύω ότι οι «αλεπούδες» θα εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματά τους και θα μπορέσουν να αποφύγουν την αποτυχία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Λέστερ δε θα χάσει με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *