The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Τσέλσι: προγνωστικά για στοίχημα

Лестер-Наполи-16.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο King Power

Η αγγλική Premier League επιστρέφει. Η νέα περιοδεία ξεκινά το Σάββατο με τον αγώνα της Λέστερ με την Τσέλσι. Την περασμένη σεζόν, αυτές οι ομάδες πάλεψαν μέχρι το τέλος για την πρόκριση στο Champions League, αλλά τώρα μοιάζουν με ομάδες διαφορετικών επιπέδων. Ποιος θα μπορέσει να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα; Οι ειδικοί του ιστότοπου δημοσίευσαν μια πρόβλεψη για τον αγώνα στις 20 Νοεμβρίου 2021.

Η Λέστερ είναι σαφώς πιο αδύναμη αυτή τη σεζόν

Οι «αλεπούδες» μπορεί κάλλιστα να μείνουν χωρίς πλέι οφ στο Γιουρόπα Λιγκ, παρά τον αρκετά απλό όμιλό τους. Κατάφεραν να χάσουν από τη Λέγκια και να σημειώσουν μόνο ισοπαλία με την Σπαρτάκ! Ωστόσο, τα προβλήματα των παικτών του Μπρένταν Ρότζερς εκδηλώνονται πιο αισθητά στην Πρέμιερ Λιγκ. Το τέλος Οκτωβρίου έδωσε ελπίδα ότι επιτέλους ήταν δυνατό να αποκτήσουν δυναμική. Η ομάδα κέρδισε με συνέπεια την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπρέντφορντ. Αλλά μετά από αυτό, τη Λέστερ έβαλε στη θέση της η Άρσεναλ που ανέβασε ρυθμούς, κερδίζοντας 2-0 στο King Power. Ακόμη και η Λιντς, η οποία έχει αρκετά δικά της προβλήματα, μπόρεσε τουλάχιστον να μην χάσει από τις «αλεπούδες», φέρνοντας το παιχνίδι πριν το διάλειμμα για διεθνείς αγώνες σε 1-1.

Η Τσέλσι ανάξια αντιμετώπιζε προκλήσεις για πολύ καιρό

Οι «αριστοκράτες» τον Οκτώβριο έμειναν χωρίς τον Λουκάκου και χωρίς τον Βέρνερ. Μια τέτοια δοκιμασία, το να μείνει χωρίς και τους δύο βασικούς επιθετικούς, θα ήταν ένα σοβαρό stress test για κάθε ομάδα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Thomas Tuchel και οι παίκτες του τα πήγαιναν καλά, χωρίς να κερδίσουν μόνο μία φορά σε 7 αγώνες, με τη Σαουθάμπτον στο League Cup (χάρη στα ταλέντα του Kepa Arrisabalaga, κατάφερε να προχωρήσει περαιτέρω στη διαδικασία των πέναλτι). Και λίγο πριν την έναρξη του νέου κύκλου των αγώνων των εθνικών ομάδων, σημειώθηκε η αποτυχία. Ο ηγέτης της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ δεν κέρδισε τη σεμνή Μπέρνλι στο δικό του «Στάμφορντ Μπριτζ». «The Claret’s» κατάφεραν να απαντήσουν στο γκολ που δέχτηκαν με γκολ του Βίδρα ήδη στο 79ο λεπτό, το φαβορί απλά δεν είχε αρκετό χρόνο για να δημιουργήσει άλλη μία ευκαιρία για γκολ, ούτε είχε παίκτες που μπορούσαν να «κάνουν τη διαφορά» στα πλαϊνά.

Προηγούμενοι αγώνες

Την περασμένη σεζόν, η ήττα στην 37η αγωνιστική από τη Τσέλσι εμπόδισε τη Λέστερ να μπει στο Champions League, οι «αλεπούδες» παρέμειναν 5οι στην Πρέμιερ Λιγκ. Πριν από αυτό όμως, μόλις 3 μέρες νωρίτερα, οι τύποι του Ρότζερς νίκησαν τα αστέρια του Τούχελ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Πρόβλεψη

Η Λέστερ έπαιζε γενικώς καλά κόντρα στην Τσέλσι τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, υπάρχει μια αισθητή διαφορά στην τάξη τώρα. Οπότε περιμένουμε τη νίκη των φιλοξενούμενων σε αυτή τη συνάντηση (απόδοση 1,81).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *