The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον  Σαουθάμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Leicester-Southampton-30.10

Λιγκ Καπ Γαλλίας – Γύρος των 16

King Power Stadium“, Λέστερ

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) – ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Στο πλαίσιο των 16 του Λιγκ Καπ η Λέστερ Σίτι θα φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον εντός έδρας. Είναι φανερό, ότι και για τις δύο ομάδες η προσεχής συνάντηση είναι σημαντική, τόσο η Λέστερ όσο και η Σότον έχουν προβλήματα στην Premier League αυτή τη σεζόν, άραγε μας περιμένει ενδιαφέρων και επίμονος αγώνας. Οι bookmakers σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό της τοπικής ομάδας, αλλά πρέπει να προσέξουμε το γεγονός ότι αυτή τη σεζόν είναι συχνά πιο εύκολα για τους νότιους να παίξουν εκτός έδρας αγώνες παρά εντός.

Χωρίς νίκες

Η Λέστερ Σίτι δεν μπορεί να κερδίσει εδώ και ένα μήνα. Η τελευταία νίκη της ομάδας αυτής σημειώθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου, εκείνη την ημέρα οι «αλεπούδες» εκτός έδρας νίκησαν τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ με σκορ 2:0. Μετά από αυτό η Λέστερ Σίτι έχασε εντός έδρας από την Έβερτον 1:2, εκτός έδρας από την Άρσεναλ 1:3, το περασμένο Σαββατοκύριακο η Σίτι κέρδισε ισοπαλία με τη Γουέστ Χαμ, ο Νδίντι ισοφάρισε στο 89ο λεπτό της συνάντησης.

Δεν έχαναν

Η Σαουθάμπτον μετά από την ήττα εντός έδρας με σκορ 0:3 από την Τσέλσι έπαιξε δύο αγώνες στην Premier League και οι δύο αγώνες τελείωσαν με σκορ 0:0. Πρώτα, οι “άγιοι” εκτός έδρας έπαιξαν ισοπαλία με τη Μπόρνμουθ στο ντέρμπι της νότιας ακτής, και στη συνέχεια, στην έδρα τους οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν ισοπαλία με τη Νιούκασλ. Στο βαθμολογικό πίνακα του αγγλικού πρωταθλήματος η Σαουθάμπτον βρίσκεται στη χαμηλή 16η θέση.

Πρόβλεψη

Η Λέστερ Σίτι δεν μπορεί να αποκαλεστεί ομάδα του «πάτους», ενώ η Σαουθάμπτον μπορεί. Με τον Hughes οι “άγιοι” δεν μπορούν με τίποτα να δείξουν το πλήρες δυναμικό τους, η σύνθεση των φιλοξενούμενων έχει καλή επιλογή των παικτών, αλλά η ομάδα παίζει με αμυντικό τρόπο. Σε αυτό το ζευγάρι η πιθανότητα της αναποτελεσματικής μονομαχίας είναι υψηλή, και για τις δύο ομάδες το Λιγκ Καπ έχει σημασία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *