The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Leicester City's Jamie Vardy (left) and Newcastle United's Federico Fernandez battle for the ball during the Premier League match at St James' Park, Newcastle.

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο King Power

Παρουσιάζουμε στους αναγνώστες του πόρου μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Λέστερ εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ, οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους στις 7 Μαΐου, στον 35ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «αλεπούδες» δεν πρέπει να χάσουν τη συγκέντρωση

Ο στόχος της Λέστερ αυτή τη σεζόν είναι ξεκάθαρη, να τερματίσει στις τέσσερις πρώτες θέσεις και να φτάσει στο Champions League για δεύτερη φορά στην ιστορία. Οι πιθανότητες να εκπληρώσουν το έργο τους είναι τεράστιες, επειδή ο σύλλογος βρίσκεται στην τρίτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας προβάδισμα 5 πόντων από την πέμπτη θέση. Οι παίκτες του Brendan Rogers είναι σε καλή κατάσταση, κέρδισαν 7 βαθμούς σε τρεις αγώνες. Οι «αλεπούδες» δεν μπορούν να είναι ικανοποιημένες με το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα, εκτός έδρας 1:1 εναντίον της Σαουθάμπτον, οι αντίπαλοι έπαιξαν στη μειονότητα, ξεκινώντας από το 10ο λεπτό της συνάντησης. Ο σύλλογος προετοιμάζεται επίσης για τον τελικό του FA Cup, όπου θα παίξει εναντίον της Τσέλσι. Τρεις ποδοσφαιριστές δεν θα παίξουν στον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών.

Οι «καρακάξες» είναι ασφαλείς

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ είναι 17η στην κατάταξη, η ζώνη υποβιβασμού είναι κάτω, αλλά οι «καρακάξες» δεν κινδυνεύουν, καθώς η Φούλαμ που είναι 18η είναι 9 βαθμούς μακριά. Με άλλα λόγια, η ομάδα μπορεί να αποκλειστεί θεωρητικά, αλλά στην πράξη οι αουτσάιντερ εξωτερικοί απλώς δεν θα είναι σε θέση να δώσουν τέλειο φινίρισμα. Στον τελευταίο γύρο η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ έχασε στην έδρα της από την Άρσεναλ με σκορ 0:2. Έτσι ο σύλλογος διέκοψε σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκες, όπου κατάφερε να κερδίσει 8 βαθμούς. Οι «καρακάξες» δεν δείχνουν συχνά ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, αν και αυτή τη στιγμή είναι αρκετό για να παραμείνουν στην ισχυρότερη κατηγορία της Αγγλίας. Για διάφορους λόγους πέντε παίκτες δεν θα παίξουν στον επερχόμενο αγώνα.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Λέστερ έχει να χάσει από τις «καρακάξες» τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια, στον πρώτο γύρο οι «αλεπούδες» κέρδισαν την εκτός έδρας νίκη με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Σε αγώνες εναντίον τέτοιων αντιπάλων η Λέστερ πρέπει να κερδίσει με αυτοπεποίθηση, επειδή η ομάδα θέλει να μπει στο Champions League. Ακόμη και μια πλήρης αποτυχία του τερματισμού είναι απίθανο να είναι καταστροφική για τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ, καθώς η διαφορά  από τη ζώνη υποβιβασμού είναι σοβαρή. Πιστεύουμε ότι εδώ μπορείτε να ποντάρετε στην εντός έδρας νίκη με χάντικαπ -1. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λέστερ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *